Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 17 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Imię: Bartłomiej Wiek: 13 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chcę pomóc w rozwoju dopiero co otwartego serwera Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AWP + NS + BHOP Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, ale myślę, że poradzę sobie na tej posadzie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Niestety nie mam takiej możliwości Coś o sobie: Jak już wyżej pisałem - jestem Bartłomiej mam 13 lat i mieszkam w mieście Biała Podlaska. Jestem postrzegany jako miła i kulturalna osoba. Poświęcam większość swojego wolnego czasu na granie w csa lub ostatnio na spotykanie się ze znajomymi. Uczę się ostatni rok w szkole podstawowej i planuję pójść do liceum na kierunek mat/inf. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Uhhh... Nie ma z tobą problemów mimo takiego wieku, ale moim zdaniem brak admina na danym serwerze powinien skreślić możliwość podania o opiekuna. Brak wsparcia też nie pomaga... Na razie na nie, spróbuj zacząć od podania na admina, gdzie osobiście bym był na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaveltoja Opublikowano 17 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Oj kebsik, dorzuce cegielke do twojego podania Po pierwsze, masz 13 lat nie uwazasz ze to troche za malo na tak wysoko postawiona posade? Nie masz admina na danym serwerze, twoj sm na opiekuna tez mnie nie przekonuje, z tego co mi wiadomo wsparcie finansowe na opiekunie jest wymagane. Takie moje zdanie, poducz sie sm, podrosnij troche, a przede wszystkim zastaj admina na danym serwerze najpierw. Jestem aktualnie na NIE powodzenia innym razem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Wydajesz się być w porządku ( szczerze, to nawet nie wiedziałem, że taki młodzian jeszcze jesteś ), ale tak jak koledzy wyżej napisali może lepszą opcją było by póki co zacząć od Admina pokazać wszystkim, że mimo tak młodego wieku jesteś w stanie ogarnąć te funkcję i nie sprawiać żadnych problemów. Dodatkowo brak wsparcia jak chodzi o mamone trochę kuje w oczy, bo jako opiekun pasowałoby wspomóc jakkolwiek serwer pieniężnie. Postaraj się o admina i może za jakiś czas zmieni się moje zdanie co do twojego podania. Póki co jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 18 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Sory byqu ale jestem na NIE Największym minusem tutaj jest wsparcie finansowe Drugim ważnym minusem jest brak doświadczenia jako opiekun, nie sądzę że miałeś kiedykolwiek styczność z AMXX i SMX, więc nie wiem skąd taka ocena u ciebie. Na twoją nie korzyść wpływa także Twój wiek, może i jesteś w pewnym stopniu dojrzały(ale to i tak za mało aby dostać tak poważną funkcje). Podsumowując, napisz narazie podanie o admina, a potem próbuj swoich sił o opiekuna. Na ten moment jestem na Nie. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 18 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Niestety ale jestem na nie -Wiek -Nie pomożesz serwerowi finansowo wiec tez mega minus -brak admina +chec pomocy +mily Edytowane 18 Października 2021 przez Dyzioo 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Teygo Opublikowano 20 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Ja jestem na Nie, jak dla mnie 13 lat to za mało na tą posadę. Pieniądze są potrzebne, wiedza, fajnie że chcesz pomóc, ale spróbuj kiedyś 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 21 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) Jestem za okresem próbnym. + Serwer jest nowy, przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. + Kultura. + Aktywny na forum jak i serwerze. Każdy kiedyś zaczynał, a z twojej strony fajne zachowanie, szczerość popłaca mam nadzieję, że tak będzie i w tym przypadku, powodzenia. Edytowane 21 Października 2021 przez fr0zen 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 21 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Myślę, że można dać szanse na jakiś okres próbny 2 tyg. + jesteś aktywny na forum i na serwerze pewnie też + jakby nie patrząc jest to nowy serwer, każda pomoc się przyda -/+ wiek, jednak wydajesz się ogarnięty Tak jak napisałem, można dać szansę, tylko trzeba obserwować młodego czy nic nie odwala Pozdrawiam! 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 22 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Ehem nie znam chlopa fakt ale na samym starcie bym go skresil za wiek! nie wspominajac o keszu ; x . Chcialbym to zobaczyc jak to kebsik napisales znajomosc amx 7/10 . 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Października 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Każdy z opiekunów musi płacić składkę, więc przez jej brak jestem na nie. Z wiekiem też tak średnio, ale wierzę że potrafiłbyś się zachować i pracować poprawnie na opiekunie mimo wieku Podanie słabe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 27 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 jestem na Nie - 13 lat to trochę za mało - wsparcie finansowe za coś musi się serwer utrzymywać - podanie napisane na kolanie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Października 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi