Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[KONKURS] Halloween

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Straszna Historia 

Siema jest to paranormalna historia która przytrafiła się mi i mojemu koledze generując punkt w aplikacji (Randonautica). był to czas kiedy często jeździłem w wygenerowane punkty z aplikacji. Była wtedy noc coś koło 23:40, spędzałem czas z kolegą, stwierdziliśmy że wygenerujemy punkt i pojedziemy w miejsce gdzie punkt został wygenerowany. Punkt który wygenerowałem znajdował się w lesie, po kilku minutach dojechaliśmy na miejsce, zaparkowaliśmy auto i dążyliśmy ku punktowi wygenerowanego w aplikacji. Do punktu prowadziła ścieżka gdzie z obu stron były drzewa, idąc ścieżką słyszeliśmy w krzakach dziwne dźwięki, odgłosy przemieszczania się, nie ukrywając przestraszyliśmy się trochę ale postanowiliśmy iść dalej. Będąc coraz bliżej punktu wygenerowanego w aplikacji, mój kolega zauważył w oddali taką większą szopę, szopa znajdowała się obok punktu, gdy doszliśmy do szopy drzwi głowne były zabite deskami. Okrążając szopę znaleźliśmy wejście przez rozbite okno, pierwszy wszedł mój kolega, gdy ja wchodziłem do szopy usłyszałem parę metrów za mną kroki, odwróciłem się i zacząłem świecić w stronę gdzie usłyszałem kroki ale nic nie zauważyłem, Pomyślałem że mogło mi się przesłyszeć. Wszedłem do budynku i z kolegą zaczęliśmy eksplorację, Szopa posiadała dwa piętra, stwierdziliśmy z kolegą że ja zajmę się dołem a on górą. Na dole nic ciekawego się nie znajdowało, same śmieci, jakieś półki i papiery. Mój kolega zawołał mnie żebym przyszedł na górę bo znalazł coś ciekawego a dokładnie wejście na strych. Gdy chcieliśmy otworzyć wejście na strych usłyszeliśmy jakby coś uderzyło piętro niżej w drzwi, dokładnie dwa stuknięcia, Bardzo się przestraszyliśmy tej sytuacji ale stwierdziliśmy że coś musiało po prostu uderzyć w te drzwi przez wiatr. Wchodząc na strych znaleźliśmy małą skrzynkę, skrzynka była otwarta, w skrzynce znajdowało się zdjęcie małej dziewczynki i zabawka w formie małej lalki, (mam zdjęcie tej lalki). Widząc to od razu chcieliśmy wyjść z tej szopy bo mega nas to zdziwiło. Wychodzą przez okno mój kolega usłyszał w oddali dźwięk bicia czymś w drzewo albo inną konstrukcję drewnianą. Kolega poświecił latarką w stronę bicia czymś o drzewo lecz nic nie zauważył, przerosła nas ta sytuacja i stwierdziliśmy że uciekamy do auta i jak najdalej jedziemy z tamtego miejsca. Dobiegając do auta usłyszeliśmy jakby coś dosłownie obok nas było i biegło w naszą stronę ale nic nie widzieliśmy. Pędem odjechaliśmy z tamtego miejsca. Dojeżdżając do domu kolegi dziwna atmosfera panowała nad nami cały czas, Gdy dojechaliśmy na miejsce, wyszliśmy z auta, kolega powiedział mi że widzi coś obok bramki przy placu zabaw, (chce dodać że mój kolega właśnie mieszka w blokowisku i po środku jest duży plac zabaw). Gdy ja się tam spojrzałem to nie zwróciłem na nic uwagi, czyżby byt z miejsca w którym byliśmy przyszedł za nami?. Potem nie mieliśmy żadnych sytuacji paranormalnych.

Chce dodać że jest to prawdziwa historia spotkana mnie "CALMEDANO" a dokładnie Kacpra xd.
Historię wysyłam na konkurs "Halloween" "StrefaSkilla"

Edytowane przez CALMEDANO
  • Lubię to! 8
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

canvas.png

Edytowane przez Akukuu
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Ołówek budowlany + wolna chwila

https://ibb.co/gmgSKR4

Edytowane przez fr0zen
  • Lubię to! 3

K🧑💞 J👶💞

• Junior Admin
Junior Admin

Wyniki konkursu: 

Pierwsze miejsce @ fr0zen

Drugie miejsce @ CALMEDANO

Trzecie miejsce @ Madziulaa<3

Gratulacje!! 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Wow! 1

heh1111.png

• Dusia zablokował(a) ten temat
  • Dusia przestał(a) promować temat
  • Andrzej. odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]