Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 18 Października 2021 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Przygotowaliśmy dla Was Halloween'owy konkurs! Aby wziąć udział trzeba wybrać, którąś z poniższych opcji! (Można wybrać wszystkie trzy, ale ilość zrobionych prac nie będzie brana pod uwagę, każda będzie oceniana z osobna bez względu na ilość wykonanych prac) 1. Narysuj na kartce, paincie lub na tej stronce https://sketchtoy.com/ --> dynię / straszny dom / przebrane dzieci, które zbierają cukierki / wiedźmę i wstaw zdjęcie/link swojego rysunku w tym temacie (żeby praca była brana pod uwagę, gdzieś w rogu należy napisać nazwę sieci) 2. Napisać własną wymyśloną straszną historię. 3. Opisać nam własny wymyślony przepis na jakieś straszne ciasto / babeczki / napój (można w paincie narysować efekt końcowy Waszego wymyślonego ciasta/napoju) Regulamin Konkurs jest organizowany dla wszystkich użytkowników StrefaSkilla.pl Aby wziąć udział w konkursie należy wybrać temat pracy. Posty odbiegające od tematu będą ukrywane i dana osoba będzie nagradzana warnem. Wszystkie prace mają być autorskie. W przypadku wyboru pierwszej opcji rysowania na kartce, należy gdzieś dopisać nazwę sieci "StrefaSkilla.pl" (dopisanie nazwy przez jakiś edytor zdjęć lub w paincie nie będzie zaliczane) W przypadku brania udziału we wszystkich trzech opcjach należy to napisać w jednym poście. O wygranych uczestnikach będzie decydować administracja. Konkurs Trwa do 31.10 do godziny 13:00, wyniki zostaną ogłoszone około 16-20 godziny. Pierwsze miejsce--> Skin do CS:GO "M4A1-S | Koszmar" + Specjalna ranga na forum na okres miesiąca. Drugie miejsce --> Specjalna ranga na forum na 2 tygodnie + dowolna usługa na serwerze na dwa tygodnie. (Typu svip/skoczek/modele/kredyty itp) Trzecie miejsce --> Premium na 10 dni + Doładowanie do sklepiku CS:GO o wartości 10zł Dodatkowo 31.10 zostaną w różnych tematach ukryte graficzki, osoba która znajdzie daną grafikę jako pierwsza i zgłosi nam administracji na PW podając numer graficzki i w jakim temacie się znajdowała, wygrywa nagrodę niespodziankę czyli kto pierwszy zgłosi nam na pw potrzebne informacje wygrywa. Graficzki będą tak wyglądać: (tak wiemy, że jest tam "ć") Przewidywany jest również konkurs na DD2 w dniu 31.10 na specjalnej Halloween'owej mapie! @ Admin CS 1.6 Only DD2 7 9 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. burgundy Opublikowano 19 Października 2021 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Wydaje mi się, że wibracje trochę niszczą, więc zalecam ustawić na 0. http://sketchtoy.com/70211326 7 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Straszny dom 3 5 9 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CALMEDANO Opublikowano 26 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) Straszna Historia Siema jest to paranormalna historia która przytrafiła się mi i mojemu koledze generując punkt w aplikacji (Randonautica). był to czas kiedy często jeździłem w wygenerowane punkty z aplikacji. Była wtedy noc coś koło 23:40, spędzałem czas z kolegą, stwierdziliśmy że wygenerujemy punkt i pojedziemy w miejsce gdzie punkt został wygenerowany. Punkt który wygenerowałem znajdował się w lesie, po kilku minutach dojechaliśmy na miejsce, zaparkowaliśmy auto i dążyliśmy ku punktowi wygenerowanego w aplikacji. Do punktu prowadziła ścieżka gdzie z obu stron były drzewa, idąc ścieżką słyszeliśmy w krzakach dziwne dźwięki, odgłosy przemieszczania się, nie ukrywając przestraszyliśmy się trochę ale postanowiliśmy iść dalej. Będąc coraz bliżej punktu wygenerowanego w aplikacji, mój kolega zauważył w oddali taką większą szopę, szopa znajdowała się obok punktu, gdy doszliśmy do szopy drzwi głowne były zabite deskami. Okrążając szopę znaleźliśmy wejście przez rozbite okno, pierwszy wszedł mój kolega, gdy ja wchodziłem do szopy usłyszałem parę metrów za mną kroki, odwróciłem się i zacząłem świecić w stronę gdzie usłyszałem kroki ale nic nie zauważyłem, Pomyślałem że mogło mi się przesłyszeć. Wszedłem do budynku i z kolegą zaczęliśmy eksplorację, Szopa posiadała dwa piętra, stwierdziliśmy z kolegą że ja zajmę się dołem a on górą. Na dole nic ciekawego się nie znajdowało, same śmieci, jakieś półki i papiery. Mój kolega zawołał mnie żebym przyszedł na górę bo znalazł coś ciekawego a dokładnie wejście na strych. Gdy chcieliśmy otworzyć wejście na strych usłyszeliśmy jakby coś uderzyło piętro niżej w drzwi, dokładnie dwa stuknięcia, Bardzo się przestraszyliśmy tej sytuacji ale stwierdziliśmy że coś musiało po prostu uderzyć w te drzwi przez wiatr. Wchodząc na strych znaleźliśmy małą skrzynkę, skrzynka była otwarta, w skrzynce znajdowało się zdjęcie małej dziewczynki i zabawka w formie małej lalki, (mam zdjęcie tej lalki). Widząc to od razu chcieliśmy wyjść z tej szopy bo mega nas to zdziwiło. Wychodzą przez okno mój kolega usłyszał w oddali dźwięk bicia czymś w drzewo albo inną konstrukcję drewnianą. Kolega poświecił latarką w stronę bicia czymś o drzewo lecz nic nie zauważył, przerosła nas ta sytuacja i stwierdziliśmy że uciekamy do auta i jak najdalej jedziemy z tamtego miejsca. Dobiegając do auta usłyszeliśmy jakby coś dosłownie obok nas było i biegło w naszą stronę ale nic nie widzieliśmy. Pędem odjechaliśmy z tamtego miejsca. Dojeżdżając do domu kolegi dziwna atmosfera panowała nad nami cały czas, Gdy dojechaliśmy na miejsce, wyszliśmy z auta, kolega powiedział mi że widzi coś obok bramki przy placu zabaw, (chce dodać że mój kolega właśnie mieszka w blokowisku i po środku jest duży plac zabaw). Gdy ja się tam spojrzałem to nie zwróciłem na nic uwagi, czyżby byt z miejsca w którym byliśmy przyszedł za nami?. Potem nie mieliśmy żadnych sytuacji paranormalnych. Chce dodać że jest to prawdziwa historia spotkana mnie "CALMEDANO" a dokładnie Kacpra xd. Historię wysyłam na konkurs "Halloween" "StrefaSkilla" Edytowane 26 Października 2021 przez CALMEDANO 8 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Akukuu Opublikowano 28 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) Edytowane 29 Października 2021 przez Akukuu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 30 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) Ołówek budowlany + wolna chwila https://ibb.co/gmgSKR4 Edytowane 30 Października 2021 przez fr0zen 3 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 31 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 http://sketchtoy.com/70231299 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Października 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Wyniki konkursu: Pierwsze miejsce @ fr0zen Drugie miejsce @ CALMEDANO Trzecie miejsce @ Madziulaa<3 Gratulacje!! 2 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi