Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 19 Października 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) Cześć! Chciałbym się pożegnać z wieloma osobami z którymi współpracowałem jest to @ Krip @ MaChinE**DiabliK******BIG @ Błaszczyk @ Dusia @Carbonara @kryształ @ Fajczu@shinga i wielu wielu innym. Którzy pomagali mi w redakcji, na serwerach, i ogólnie. Proszę o zebranie mi flag admina, fanpage, redaktora a zostawienia sponsora i Strefowicza. Bo jestem z Wami nie przenoszę się nigdzie indziej. Po prostu przeprowadzka do rodzinnego domu. Trzymajcie i Pozdrawiam 💋💋💋 Edytowane 19 Października 2021 przez PawełSzmit 6 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 19 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Dzięki mordeczko🤭, powodzenia 💪 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 19 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Elo eloo 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 19 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 3maj się. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 19 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Nauura 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 19 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Trzymaj się stary, będzie ciebie nam brakowało. Powodzenia!! 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Również wielkie dzięki za wspólny spędzony czas na serwerku i miłe granie Powodzonka i życzę żebyś sobie wszystko ogarnął. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 20 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Dzięki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 20 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 20 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi