Użytkownik zabujca2005 Opublikowano 20 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 1. Twój nick: Kill3r_PL 2. Nick oskarżonego: błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: . 4. Data i czas zdarzenia: 10 minut temu 5. Powód skargi: niesłuszny ban x2 6. Opis sytuacji: ban za??? : D [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Takie teksty to sobie pisz do kolegów' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:461341419' [AMXBans] Your IP: '5.173.8.164' [AMXBans] =============================================== 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www38.zippyshare.com/v/Zox4OQIj/file.html Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 20 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Wypowiem się, bo świadkiem byłem Więc tak, kolega dostał KICK (ode mnie) za klatkowanie ---> napisał coś na u@, że znowu ktoś ma zwidy czy coś w ten deseń. Na to odpisałem na y@@, że jeżeli chce to mogę mu pokazać demko, że go klatkuje. Następnie gracz znowu napisał coś na u@ (teraz już nie pamiętam co), a następstwem tego był ban na 30 minut. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 20 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Kill3r_PL - wiesz, jeśli piszesz do admina "o chyba ktoś lekko zmądrzał" to chyba słabe zagranie. Ja osobiście bym ci dał bana nie na 30 minut tylko na 2 godziny. Jeśli admin stwierdził że obraziłeś go i bana ci dał, to ja również popieram tego bana. Skargę odrzucam! Edytowane 20 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 3 2 1 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 20 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi