Użytkownik Special Opublikowano 20 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Nick z CS:Special Admin banujący:Nie wiem Serwer:cod mod 201lvl Data zdarzenia:20.10.2021 Opis sytuacji: -----------------Twoj zakres IP zostal zbanowany---------------- ----------------Jesli nadal chcesz u Nas grac zakup STEAM--------------- ----------------lub odwolaj sie na Naszym forum--------------- ----------------piszac, ze masz bana na zakres---------- O takie cos pisze mi w konsoli,wchodze na serwer po czym mnie wyrzuca. Tak poza tym posiadam STEAM . Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 22 Października 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 20 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Nie grasz na steamie, tylko na NonSteamowej wersji csa. Zapewne będzie trzeba dodać wykluczenie do zbanowanego zakresu @ Shoter EDIT// @ Special wyślij do Trivora wiadomość, w tytule napisz 'swój nick | COD 201", w wiadomości daj link do odwołania. Edytowane 20 Października 2021 przez eSX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 22 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) Sprawa rozwiązana, proszę o zamknięcie @ eSX Edytowane 24 Października 2021 przez Shoter Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 24 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi