Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 21 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 To raczej nie propozycja, lecz sugestia, ale proponuje nie promować tematów w redakcji, które zrzucają ważniejsze tematy, jak i tak redakcja ma swoją boczną tabelke, gdzie pokazywane są wrzucane tematy przez redaktrów. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 21 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Jestem jak najbardziej za i ulatwilo by tk czasami graczom ktorzy skladaja prosbe o ub 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 21 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Jestem oczywiście na tak Tematy z redakcji posiadają własną kolumnę na stronie głównej to nie trzeba tego promować 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 21 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 No co tu dużo mówić, dziobak jak coś zaproponuje to jest to jak najbardziej słuszna rzecz. Promowane powinny być tylko ważne informacje, konkursy etc. Redakcja jak ma swoją własną boczną belkę ze spisem nowych tematów, tak jak napisał pomysłodawca. 2 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 24 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Jestem za, redakcja ma swoją tabelkę w panelu bocznym i to powinno wystarczyć. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 3 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 W sumie to jestem na TAK My jako redaktorzy "promujemy" tematy ponieważ kazała nam to robić Dusia. Dla nas to bez różnicy czy przy tworzeniu tematu klikniemy jeden przycisk mniej czy więcej. Redakcja na stronie głównej ma swoją tabele gdzie wyświetlają się się tematy. Myślę że drugą tabelkę z "wyróżnionymi tematami" można zostawić na jakieś ważniejsze tematy na np. jakieś ogłoszenia lub jakieś konkursy. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Promowanie tematów redakcji gdy mają na to osobną belke, nie ma w ogóle sensu. + 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Listopada 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi