Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - NoCheaterinio

NoCheaterinio

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: NoCheaterinio
Nick admina banującego: ph1z1
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: 23:18
Serwer na którym dostałeś bana: OM #1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wchodzę na serwer, nie zdążyłem dojść do drużyny. A kochany opiekun, który mnie nie cierpi daje mi bana za multikonto. Wejdziecie w zakładkę bany we mnie porównajcie sobie SID i IP, które jest takie samo dla 4 banów jakie multikonto? Nie rozumiem. Na tym koncie miałem admina itd.
 Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:615226760&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/SepantiaE
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!.
Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!
Data nadania bana: 21/10/21 23:18:35
Długość bana 0 minut

Żebym miał jakąś spinę ostatnio z Tobą, nie odzywam się, nie pisz nic wobec twojej osoby. A ty wypierdalasz mi bana z automatu, jakie multikonto?
Ps. Mam nadzieje, że szybki UB wleci, bo szkoda vipa zakupionego przedwczoraj. Pozdrawiam

https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:615226760&Submit

tutaj link do banów na mój sid, na którym gram od dłuższego czasu.

edit. #1
Dlaczego zmieniłeś powód bana? Z "multikonta" na "Toksyczność, temat wałkowany od dawien dawna." Z który jest nieadekwatny, ktoś tu się próbuje wybielić. Jednakże, nie rozumiem, wszedłem na serwer nie zdążyłem wybrać drużyny, i dostałem bana za toksyczność, proszę zatem o dowód wobec mojego zachowania tokszycznego. Zmieniłem swoje zachowanie i ostatnio coraz mniej używam voicechatu i widać to na demkach. Próbujesz naciągnąć jakiś stary temat, ban jest w ogóle z dupy "toksyczność" Nie dostałem żadnego bana od miesiąca, bo nie odzywam się po prostu, a ty zobaczyłeś, że wbijam na serwer, a nie pałasz do mojej osoby sympatią, to dasz mi bana z dupy za "multikonto". Po czym powód staje się nieadekwatny, to szukasz żeby mnie ujebać na siłę. Toksyczność. która nie ma poparcia w rzeczywistości. Żal, przytoczę tylko słowa które kiedyś napisałeś "teraz osoby funkcyjne na forach musza się z toba użerać… "

Co cię to interesuje z jakimi nickami gram, nic Ci do tego

"Ja nie dam sobie w kasze dmuchać i nie pozwolę też żebyś innych graczy poniżał, twoich mutów, banów i uwag w twoją stronę jest mnóstwo. A poprawy zero."
Mute przez ponad rok grania nie dostałem ani jednego, banów dostałem 6 jak widać 2 za cheaty, 3 za obrazę(jeden bez poparcia), jeden za ab na 2h. Uwag nie ma ani jednej i nie ściemniaj, nie odzywam się na serwerze od dłuższego czasu. Co widać na demkach.

Edytowane przez NoCheaterinio

W205 C400

„Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*]

• Użytkownik∙

Jakiś czas temu dostałeś ode mnie bana na 2h, ty sobie wszedłeś na drugim koncie, ja je zbanowałem permanentnie. Dlatego nałożyłem Ci teraz bana za multikonto. Nie sposób jest mi to znaleźć niestety bo masz zmienne IP i tysiące nicków takie jak "jakubs362" "pizdojad" "jakub6932" "nocheaterinio". Szczerze mówiąc nie nadążam nad tym i nie mam zamiaru.

Kolejną kwestią jest że jesteś toksyczny i za to był też ten pierwotny ban na "2h", gdzie nawet wtedy nie mogłeś odczekać tylko wszedłeś na multi, i dopiero jak multi zbanowałem to napisales skarge na mnie jaki to ja jestem zły. Jako że nie sposób jest mi to udowodnić, zmieniam powód bana, ban został nałożony z powodu twojej toksyczności na serwerze Mirage #1. Ja nie dam sobie w kasze dmuchać i nie pozwolę też żebyś innych graczy poniżał, twoich mutów, banów i uwag w twoją stronę jest mnóstwo. A poprawy zero.

Także proszę  @ UBT CS:GO  o uszanowanie decyzji administracji #OM1. 

Pozdrawiam

edit;

@ Drako  Demka nie sięgają tak daleko, także jeśli nie chcesz uszanować decyzji opiekuna i administracji serwera to śmiało odbanuj, masz takie prawo:)
Najwyżej przeczekam kilka dni max, potem mu sie odpali zwierz to Ci pokaże na demku dzikusa w akcji.

1s.png

2s.png

Edytowane przez ph1zi
  • Lubię to! 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Sponsor
SPONSOR

W każdej innej sytuacji dałbym ub przez brak dostarczonych dowodów na złamanie regulaminu, dlatego teraz zrobię tak samo. @ ph1zi  szanuje twoje zdanie, ale będąc obiektywnym nie mogę mieć 100% pewności, że ban został nadany słusznie i jego czas jest adekwatny do popełnionego czynu. Jeżeli gracz na prawdę jest aż tak toksyczny, długo sobie raczej nie pogra.  @ Admin CS:GO Only Mirage #1 Miejcie go na oku. A ty @ NoCheaterinio  potraktuj to jako ostatnie ostrzeżenie. 

• Lubię to! 2
  • Super 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]