Użytkownik Handlowiec Opublikowano 22 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) Nick z CS: wszystkie jakie miałem krieger czy handlowiec wszystkie są zbanowane Admin banujący: Trivor Serwer: cod mod 201 Data zdarzenia: nie wiem ostatnio wszedłem w środę i miałem bana na swoim laptopie a jak wszedłem na komputer to nie miałem Opis sytuacji: -----------------Twoj zakres IP zostal zbanowany---------------- ----------------Jesli nadal chcesz u Nas grac zakup STEAM--------------- ----------------lub odwolaj sie na Naszym forum--------------- ----------------piszac, ze masz bana na zakres--------------- --------------------------www.StrefaSkilla.pl - Trivor----------------- Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie ma tam tego Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 15 Listopada 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 22 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 To żart?XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 22 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi