LEGENDA Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Anox Opublikowano 22 Października 2021 LEGENDA Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Siemka. Co tu dużo pisać... Jak mogliście zauważyć nie robiłem za dużo, co mógłbym się kłócić z tą opinią, ale nie będę robić cyrku. Z Trivorem sobie już wszystko wyjaśniłem ,dlatego dla obu stron wyjdzie to na dobre gdy odejdę bez żadnych spin i pretensji. Chciałbym w szczególności podziękować @ Trivor za przyjęcie mnie pod swoje skrzydła gdy wszyscy poodchodzili lub zostali zdegradowani przez 2 pewne osoby kmwtw ,nauczenie mnie większości rzeczy czy to na forum jak i w samych serwerach cs:go, nie wspominając tu o wychowaniu mnie w życiu publicznym na sieci Jestem mu bardzo wdzięczny za to wszystko, za te 2 lata tutaj. Nie rozpisując się za dużo bo nie jest to pożegnanie na zawsze [*]. Anox powróci silniejszy i będziecie mogli mnie macać(bez skojażeń oczywiście) przez 24h/7 :P. Całej (całej rodzinie STREFASKILLA.PL) dziękuję za wytrzymanie ze mną psychicznie i nerwowo haha Kocham Was,(nie będę tu wymieniał każdego z osobna bo to nie na tym polega, bo bym musiał pół sieci oznaczyć, kto ma wiedzieć ten wie), z forum nie odchodzę cały bo mam tutaj serwer Discord którego nie oddam byle jakiej pierwszej lepszej osobie ,a nie zabiorę go ze sobą bo jednak był on robiony dla sieci a nie dla mnie. Nie zmieniajcie się 1 1 8 10 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 22 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Mocne tuli 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 22 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) TRZYMAJ SIE STARY ! Edytowane 22 Października 2021 przez Imiła2k12 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 22 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAZZEKx Opublikowano 22 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 22 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Trzymaj się, powodzenia 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 22 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 nq 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 22 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Na razie, będziemy tęsknić 😓 Będziemy wyczekiwać na Ciebie 😉 pozdro Mordeczko 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 22 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Dzięki, trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 22 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Powodzenia Trzymaj się 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 22 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Pudi zawsze będziesz w moim serduszku, dziękuje ci za każdą pomoc i wsparcie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 22 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Nie miałem okazji cie poznać, ale cóż dzięki za wszystko i powodzonka 😁 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 23 Października 2021 420 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Trzymaj się!! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 23 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Trzymaj się 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Trzymaj się 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 23 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Narka, do następnego 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 23 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Trzymaj sie i wracaj 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 24 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 1 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi