Sponsor Drako Opublikowano 23 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Nick: Drako Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin awp ns Powód rezygnacji: Jeśli rozwój serwera ma wyglądać tak, że andrzej nie chce zmienić jednej komendy, by grał się lepiej, to ja nie mam zamiaru w tym uczestniczyć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 23 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Dzieki za wklad w serwer ! 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Dla sprostowania - tylko temu użytkownikowi zależy na tej zmianie, nikt na to nie narzekał, a ja uważam to za zbędne poprostu. Mógłbym to zmienić jeżeli więcej osób było by chętnych. Nie będe robił serwera specjalnie pod jedną osobę 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi