Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - en. p

enp

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Norbert
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Najważniejszym powodem jest chyba po prostu to, że potrzebujecie kogoś odpowiedniego na to stanowisko. Na serwerowni nie gram od wczoraj, starsza ekipa z jaila mnie zna i mamy przegranych za sobą mase godzin wypełnionych świetną zabawą. Nie umiem ocenić swojej osoby jednak uważam, że nadaje się do tej roli pod względem rzetelności i odpowiedzialności. Administracja serwera wie jakie są moje zalety i wady oraz na co mnie stać. Na modzie jb gram już od początków moich przygód z cs 1.6, adminowałem na kilku serwerach(tutaj również). Nigdy wcześniej opiekunem nie byłem i bardzo chętnie zdobyłbym takie doświadczenie - kto wie, może kiedyś w przyszłości ta wiedza będzie u mnie wymagana na wysokim poziomie.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Jailbreak 1.6
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Ta
Coś o sobie: Hej jestem Norbert, niedawno skończyłem 21 lat. Ukończyłem technikum hotelarskie jakieś dwa lata temu chyba, obecnie pracuje więc dopiero poznaje co to tak naprawdę jest dorosłe życie. Lubię grać w gierki, sprawia mi to ogromną przyjemność i niesamowicie relaksuje. Jaram się Japonią samą w sobie, poczynając od anime/mang (uwielbiam Berserk) przez kulturę aż po historię i legendy. Jestem miłym gościem, niełatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi, chętnie pomagam innym i mega mnie satysfakcjonuje kiedy czuje się potrzebny. Nie lubię wychylać się z tłumu, jednak z drugiej strony chcę być kimś więcej niż zwykłym szarakiem.

@ K4SA  @ Numberfourhundredfiftysix  nie widać mnie na serwerze bo aktualnie nie ma mnie całe dnie w domu(taki grafik w pracy), wracam o północy to nikogo już nie ma na serwerze niedługo koniec miesiąca więc już luzik u mnie będzie z czasem na gre:uwu:

Edytowane przez enp
  • Lubię to! 1
  • Super 1

ldFNc26.png

• Użytkownik

Ja szczerze jestem na tak, dałbym szansę panu Norbertowi 
+ wiek
-/+ doświadczenie
+ finanse 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

+ wiek

+ wsparcie finansowe

- admin

Panie Norbercie, o czym my tutaj rozmawiamy? Jeśli składasz podanie na opiekuna danego serwera dobrze powinnienes wiedzieć że zaczynamy od admina, zdobądź admina bede ZA okresem PROBNYM, narazie jestem na NIE

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

244329018_659724238329101_9188281072933138354_n.jpg.718bd83f8293805949829b15ffd45f91-removebg-preview.png

• Użytkownik∙

+wiek

+Finanse

-administrator

-/+ doświadczenie

Mimo że cię lubię, jestem zmuszony powiedzieć że jestem na nie. Nie jesteś często aktywny, wiem bo gram bardzo często.

Nie posiadasz obecnie administratora na serwerze.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

asdf.png.4ea5f028fa96de901385935a3f1ae339.png

• Użytkownik∙

Jestem na nie niestety spowodu tylko dwóch rzeczy a mianowicie 

- brak admina

- mało cie widać na serwie i chyba dopiero co wracasz więc daj sie poznac ludziom na serwie

ale takto wszystko fajnie

+wiek

+finanse

+staz na forum

Ale chce uslyszec jeszcze zdanie @ Dusia

@ Trivor

• Dzięki 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Junior Admin
Junior Admin

Miał kiedyś u nas rangę funkcyjną na serwerze, nie pamiętam żeby były z nim jakieś problemy.

Wsparcie finansowe i ładnie napisane podanie, wiek na plus.

Długi czas gra na serwerach JB czyli wie z czym to się "je" jak co powinno wyglądać. 

(Na opiekuna nie trzeba mieć pierw admina, na opiekuna można iść tak o od buta, więc to żaden minus)

@ nezz Sam trivor tak mówił i wiele osob zostało z użytkownika przyjętych na opiekuna (trivor rozwiazuje podania na opów, on się nie musi trzymać w stryktę regulaminu 1:1)

• Super 1
  • Dzięki 2

heh1111.png

• Premium
Premium

+ wiek

+ wsparcie finansowe

- brak admina

Edytowane przez nezz
  • Lubię to! 1

75759996_ANDRZEJALECZARNUCH.png.9ff9dab06b6032d9f0da6e6a68d2863a.png

• Użytkownik∙

Podanie Przyjmuje Na okres próbny zgłoś się do mnie na pv

@ Dusia  @ Andrzej.  @ shinga  Proszę o zamkniecie tematu z powodem Podanie Przyjete

• Dzięki 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]