Użytkownik enp Opublikowano 23 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 (edytowane) Imię: Norbert Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Najważniejszym powodem jest chyba po prostu to, że potrzebujecie kogoś odpowiedniego na to stanowisko. Na serwerowni nie gram od wczoraj, starsza ekipa z jaila mnie zna i mamy przegranych za sobą mase godzin wypełnionych świetną zabawą. Nie umiem ocenić swojej osoby jednak uważam, że nadaje się do tej roli pod względem rzetelności i odpowiedzialności. Administracja serwera wie jakie są moje zalety i wady oraz na co mnie stać. Na modzie jb gram już od początków moich przygód z cs 1.6, adminowałem na kilku serwerach(tutaj również). Nigdy wcześniej opiekunem nie byłem i bardzo chętnie zdobyłbym takie doświadczenie - kto wie, może kiedyś w przyszłości ta wiedza będzie u mnie wymagana na wysokim poziomie. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Jailbreak 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Ta Coś o sobie: Hej jestem Norbert, niedawno skończyłem 21 lat. Ukończyłem technikum hotelarskie jakieś dwa lata temu chyba, obecnie pracuje więc dopiero poznaje co to tak naprawdę jest dorosłe życie. Lubię grać w gierki, sprawia mi to ogromną przyjemność i niesamowicie relaksuje. Jaram się Japonią samą w sobie, poczynając od anime/mang (uwielbiam Berserk) przez kulturę aż po historię i legendy. Jestem miłym gościem, niełatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi, chętnie pomagam innym i mega mnie satysfakcjonuje kiedy czuje się potrzebny. Nie lubię wychylać się z tłumu, jednak z drugiej strony chcę być kimś więcej niż zwykłym szarakiem. @ K4SA @ Numberfourhundredfiftysix nie widać mnie na serwerze bo aktualnie nie ma mnie całe dnie w domu(taki grafik w pracy), wracam o północy to nikogo już nie ma na serwerze niedługo koniec miesiąca więc już luzik u mnie będzie z czasem na gre Edytowane 27 Października 2021 przez enp 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Teygo Opublikowano 23 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Ja szczerze jestem na tak, dałbym szansę panu Norbertowi + wiek -/+ doświadczenie + finanse 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaveltoja Opublikowano 24 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 + wiek + wsparcie finansowe - admin Panie Norbercie, o czym my tutaj rozmawiamy? Jeśli składasz podanie na opiekuna danego serwera dobrze powinnienes wiedzieć że zaczynamy od admina, zdobądź admina bede ZA okresem PROBNYM, narazie jestem na NIE 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 26 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 +wiek +Finanse -administrator -/+ doświadczenie Mimo że cię lubię, jestem zmuszony powiedzieć że jestem na nie. Nie jesteś często aktywny, wiem bo gram bardzo często. Nie posiadasz obecnie administratora na serwerze. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 27 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Jestem na nie niestety spowodu tylko dwóch rzeczy a mianowicie - brak admina - mało cie widać na serwie i chyba dopiero co wracasz więc daj sie poznac ludziom na serwie ale takto wszystko fajnie +wiek +finanse +staz na forum Ale chce uslyszec jeszcze zdanie @ Dusia @ Trivor 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Października 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Miał kiedyś u nas rangę funkcyjną na serwerze, nie pamiętam żeby były z nim jakieś problemy. Wsparcie finansowe i ładnie napisane podanie, wiek na plus. Długi czas gra na serwerach JB czyli wie z czym to się "je" jak co powinno wyglądać. (Na opiekuna nie trzeba mieć pierw admina, na opiekuna można iść tak o od buta, więc to żaden minus) @ nezz Sam trivor tak mówił i wiele osob zostało z użytkownika przyjętych na opiekuna (trivor rozwiazuje podania na opów, on się nie musi trzymać w stryktę regulaminu 1:1) 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 27 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 (edytowane) + wiek + wsparcie finansowe - brak admina Edytowane 28 Października 2021 przez nezz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 28 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Podanie Przyjmuje Na okres próbny zgłoś się do mnie na pv @ Dusia @ Andrzej. @ shinga Proszę o zamkniecie tematu z powodem Podanie Przyjete 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi