Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - nocheaterinio

ph1zi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick podejrzanego: nocheaterinio
Serwer: OM#1
SteamID/IP: STEAM_1:0:615226760
Data i godzina: 25.10.2021 około godziny 21:04 (wynik 6-5)
Dowody (demko): https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20211025-204843-1618670608-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_MIRAGE__1_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS___SVIP__LiveServer.pl-2130.zip

Podejrzane momenty, rozpiska:

Tak wiem, mogłem zbanować/zmutować sam, ale nie chce mi się czytać jego wypocin w odwołaniu, jaki to ja jestem niedobry i że on sie poprawił, a jak napiszę zgłoszenie to nie będzie miał możliwości się odwołać, bo decyzje podejmie UBT.
Wczoraj dostałem zgłoszenie na steam od jednego z graczy, który był poniżany bądź prowokowany do jakiś toksycznych dyskusji przez @ NoCheaterinio .
Który się dosłownie kilka dni temu odwołał od mojego permbana. Kolega dostał ostatnie ostrzeżenie zarówno ode mnie jak i od @ Drako , ale tak jak pisałem w  jego odwołaniu - wiem że nie wytrzyma nawet kilka dni, no i proszę bardzo, miałem racje. dzikus.thumb.png.f441155ce5df04edf27dff224a654d00.png

@ Drako  @ SADZIK  ja tu wnioskuje o permbana, bo to się ciągnie już odkąd pamiętam. Ewentualnie permmute/gag. Który mu nałożę na każde kolejne konto, na którym wejdzie. Jak się nie umie zachować pomimo że dosłownie w czwartek dostał ostatnie ostrzeżenie, to co ja na to poradze,  ja takich osób na prawde nie chce na serwerze, bo psują całą atmosferkę. 

dzikus.png

Edytowane przez ph1zi
  • Lubię to! 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Sponsor
SPONSOR

Nie znam calutkiej sytuacji z nim, dlatego perm ban wydaje mi się jednak trochę za dużo. Osobiście dałbym silence'a na kilka miesięcy, ewentualnie perm, tak jak napisałeś. Jak nie będzie mógł mówić i pisać, stanie się nieszkodliwy a wciąż będzie mógł grać.

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

Powiem tak, zapewne chodzi o sytuacje z graczem o nicku BOLO, znam prawie rok, zawsze gralismy faceity, było to dla żartów, mogę ss'y nawet rozmow na steamie dać. zawsze się obrażaliśmy we dwoje. Widzę, że komuś odjebało i zaczął być 60. Innym znajomym to samo nawet siema na serwie nie powie. Zamiast napisać mi na steam, ma mnie w znajomych, że ma jakiś problem do mnie, to idzie do ph1ziego... Ktoś kto siedział z nami na dc, wie jak zawsze było. Powiem krótko, do graczy nieznajomych nie odzywałem się. Wystąpiła tylko jedna sytuacja i to z bardzo dobrze mi znaną osobą, która okazała się być frajerem, mówiąc krotko.
Dobra, trudno. Róbcie co chcecie. Wasza wola
. Dziecinada, zamiast napisać do mnie BOLO, że masz problem, to wolałeś przypucować się ph1zi'emu. No ale co ja mogę z dzieckiem o 5-6 lat młodszym bez honoru się trzymać. U mnie Cię nie ma, nie proś o pomoc z matematyki, tfu.

Edytowane przez NoCheaterinio

W205 C400

„Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*]

• Użytkownik∙

@ NoCheaterinio  nie wnikam czy się przyjaźnicie czy nie, dostaje skargę od osoby która obrażałeś NA SERWERZE i to mi wystarczy. Jestem za permmutem i gagiem. @ Drako

• Lubię to! 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]