Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - K4SA

K4SA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Imię:  Dawid
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Spędziłem masę czasu na tym serwerze, przyczyniłem się do jego rozwoju oraz zapoznałem dużo graczy z tego serwera i uważam, że jestem odpowiedni na te stanowisko, ponieważ nadal chcę by serwer się rozwijał i ponownie zdobył swoją aktywność która kiedyś nie była problemem.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Jail Break Cs 1.6
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/10 W podaniu o starszego admina napisałem 10/10 z powodu używania innej skali amx za co bardzo przepraszam!
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Od końcówki listopada bez problemu.
Coś o sobie: Nazywam się Dawid, jestem uczniem 3 klasy Liceum o profilu wojskowym. Moim marzeniem jest dojście do wojsk specjalnych i służenie w nich jak najdłużej pozostając przy życiu.
Mieszkam w województwie zachodniopomorskim, moimi zainteresowaniami są mniej więcej sport, granie w gry komputerowa oraz wojsko.
@ Właściciel CS 1.6 Jailbreak  

• Lubię to! 2
  • Ha ha 3
  • WTF 1

asdf.png.4ea5f028fa96de901385935a3f1ae339.png

• Junior Admin
Junior Admin

Podanie powinno być napisane wtedy kiedy będziesz wstanie już płacić składkę, wiec na razie minus ze składką, bo nie wiaodmo co tak naprawde byłoby za ten miesiąc.

Jako admin nie jesteś osobą do naśladowania to co dopiero gdybyś miał opiekuna, a chodzi o nietrzymanie się zasad serwera, naginaniu zasad i łamaniu ich + nadużywanie admina.

Nie jesteś osobą bezstronną, potrafisz faworyzować swoich znj/osoby, które bardziej lubisz, a taka osoba z takim podejściem nie powinna być opiekunem. 

Podanie nie jest najlepiej napisane, ale to najmniejszy z minusów.

@ K4SA Trivor może pisał "bo mogę" ale ja mimo to zawsze starałam się trzymać regulaminu i nygdy nie napisałam/pwoiedziałam "bo moge" więc proszę nie wymyślasz :) 

"Staram się tak nie robić, czasami czegoś mogę nie zauważyć. " Nie możesz nie zauważyć, bo robisz to z pełną świadomością, dajmy przykład z ostatniego konkursu na JB, który zorganizował Trivor i byłeś w CT i co potem pisałeś na sayu Gangu + patrząc na Twoją osobę wtedy (:: (pisać lepiej dokładnie od a do z nie będę o co chodzi, żbey problemu nie było, ważne że Ty wiesz o co chodzi ;))

A  co do nadużywania admina nie chodzi mi tylko o admin voice oraz czat y@@, chodzi też mi o jakieś slaye/ozywiania dla beki, o slapach dla beki, podpowiadaniu na u@ lub w inny sposób, jakimś przechodzeniu z ct do tt na zabawach i potem powrót do ct. (no i to spamienie na y@@ czasami)

I już samo napisanie, że naginasz regulamin, bo niby ja z trivorem tak robimy i bierzesz z nas przykład pokazuje Twoje nastawienie i podejście.

"Tak poza tym to biorę przykład z Ciebie i Pana Trivora. Wasze tłumaczenie naginania zasad "bo mogę" jest na bardzo profesjonalnym poziomie."

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1

heh1111.png

• 420

Jestem na Nie

+ Wiek

+ Staż

- Doświadczenie

- Łamanie zasad serwera 

5 godzin temu, Dusia napisał:

a chodzi o nietrzymanie się zasad serwera, naginaniu zasad i łamaniu ich + nadużywanie admina.

@ Dusia  z takimi wykroczeniami on dostał się na starszego admina, widać że serwer jest pilnowany.

- Doświadczenie w prowadzeniu (kiedy jesteś w ct) Kreatywność 0, twoja kreatywność polega na: jest 14 osób w tt a ty zamiast dobrze się zabawić jak to na jailbreak to ich zabijasz za głupoty w celi i na mape wychodzą tylko pare osób. Za to skarge dostaniesz w swoim czasie.

- Słaba aktywność na forum 

- Po prostu jesteś nie do konca gotowy na takie stanowisko proste.

@ K4SA  nie przejmuj się i tak jak będziesz chciał opiekuna to kaske dasz to tam jedynie range otrzymasz :kekw:

• Dzięki 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

"Jako admin nie jesteś osobą do naśladowania to co dopiero gdybyś miał opiekuna, a chodzi o nietrzymanie się zasad serwera, naginaniu zasad i łamaniu ich + nadużywanie admina."
Tak  trochę śmieszne bo przez parę ładnych tygodni w ogóle nie było regulaminu, więc nie było się czego trzymać i praktycznie można było robić wszystko bez konsekwencji <3
Co do nadużywania admina.. Admin voice oraz czat jest potężnym wykroczeniem. Prawda. 

"Nie jesteś osobą bezstronną, potrafisz faworyzować swoich znj/osoby, które bardziej lubisz, a taka osoba z takim podejściem nie powinna być opiekunem. "

Staram się tak nie robić, czasami czegoś mogę nie zauważyć. 

Tak poza tym to biorę przykład z Ciebie i Pana Trivora. Wasze tłumaczenie naginania zasad "bo mogę" jest na bardzo profesjonalnym poziomie.

@ Dusia

@ KushMan
Prowadzę kreatywnie, zależne jest to od zmęczenia przede wszystkim. Nie wiesz co robię w życiu prywatnym. Staram się prowadzić kreatywnie, ale to że ktoś nie wykonuje poleceń i muszę go zabić to nie mój problem.
I właśnie czekam na taką skargę, a jej tytułem będzie "Zabił mnie bo go nie słuchałem".

Z aktywnością na forum się zgodzę.

Możliwe, że nie jestem. Ale tak jak pisałem, przykład biorę z osób nade mną. <3

Pewnie tak by było, ale jakoś zdesperowany nie jestem by tak robić.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
"
Trivor może pisał "bo mogę" ale ja mimo to zawsze starałam się trzymać regulaminu i nygdy nie napisałam/pwoiedziałam "bo moge" więc proszę nie wymyślasz" 
Okej, no dobra. Ciebie nie winię za to. Ale to nie zmienia faktu, że z jednej strony od was tak było.
"dajmy przykład z ostatniego konkursu na JB, który zorganizował Trivor i byłeś w CT i co potem pisałeś na sayu Gangu" 
Okej, tu mnie masz. Przyznam się bez bicia. 
Ale w konkursie, nie w prowadzeniu....

" jakimś przechodzeniu z ct do tt na zabawach i potem powrót do ct."
Trivor testowal wtedy zabawy... wiec chcialem zobaczyc jak one wygladaja iwgl. Ale rozumiem, że mogłaś jednak się do tego przyczepić. Mi jedynie zależało na przetestowaniu i sprawdzeniu tych  zabaw.

" chodzi też mi o jakieś slaye/ozywiania dla beki, o slapach dla beki," Co innego jak ta osoba się śmieje, co innego jak ma wywalone. Chyba chcesz luźną atmosferę na serwerze... Ale okej też rozumiem.

Wszystko ładnie pięknie

"podpowiadaniu na u@ lub w inny sposób" ale w to mnie nie wrobisz... o nie nie nie. Ja nie podpowiadam. 

"I już samo napisanie, że naginasz regulamin, bo niby ja z trivorem tak robimy i bierzesz z nas przykład pokazuje Twoje nastawienie i podejście."

Ale to wy kreujecie moje nastawienie i podejście. Macie być wzorem... Będziecie mieli wywalone, to i ja będę mieć. Nie ma lepszych / gorszych w tej kwestii. I to nie jest tak, że ja przez to jestem bezczelny. Tylko jeśli gracze to zobaczą, i będziecie częściej wbijać, to serwer będzie stał pusty ze względu na was, a ludzie będą niechętnie podchodzili do pisania podań na strażników/adminów. No chyba, że chcecie dzieciaczków z przedszkola w tej administracji.

Nie chcę się kłócić Pani Sandro, lecz uargumentować moje postępowanie i dojść do porozumienia.

Edytowane przez K4SA
  • Ha ha 3

asdf.png.4ea5f028fa96de901385935a3f1ae339.png

• Właściciel
Właściciel

Wypowiadasz sie we wlasnym podaniu co od razu daje odrzucenie z automatu, a skladke placi sie od razu po przyjeciu jak kazdy opiekun, za miesiac mozesz juz nie miec opiekuna za np naduzywanie ;) a nie po miesiacu wiec napisz ponownie jesli bedziesz spelniac wszystkie wymagania i przeczytasz regulamin forum, bo opiekun nie znajacy regulaminu na pewno nie zostanie przyjety

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]