Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Pan Doduss

doduss

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Pan Doduss
Nick admina banującego: ___michuu___
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana
Czas oraz data bana: 1 dzień Data 10-27-21 21:10
Serwer na którym dostałeś bana: Arena 1v1 ip: 145.239.16.74:27015
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Po tym jak go zabilem napisałem "jak tam forma" dla beki oczywiście po czym michu do mnie "utkasz ten łeb czy mam ci pomóc" troche pózniej odpowiedzialem "nie to ty utkaj ku*we bo to ze jestes adminem to nie oznacza ze jestes lepszy" bo nie dam zeby mi ktos tak mowił zwłaszcza admin bo powinien miec jakis szacunek i chwile pozniej dostałem bana. 
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:613342292&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199186950313/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:image.thumb.png.e257f9394b86bb8ce62cbd7035809bbc.png

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Smerf.LaLuś zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Pan Doduss
  • yeezybeing

Co ja mogę tutaj powiedzieć? Odkąd gracz pojawił się na serwerze prawie że za każdym razem gdy ktoś go zabijał to pultał się do niego albo wyzywał. Nie interesuje mnie że mogło być to niby dla żartu czy coś, zasady są jasne: Gracze nie mogą się wyzywać nawzajem. Zdarzyło się to również gdy ja go zabijałem, a jak wiemy za obrażanie administratora jest ban. Jednakże ja odpuszczałem przez pewien czas temu właśnie graczowi, potem znowu zdarzyła się obraza i to nie tylko graczy ale również i mnie. Gracz został wyrzucony z serwera, miało być to ostrzeżenie przed tym żeby tak nie robił i się ogarnął. Na jakiś czas się uspokoiło, to co wydarzyło się wczoraj oczywiście nie jest też bez mojego "udziału", ponieważ przyznaję że tak napisałem1 i że nie powinienem, aczkolwiek spamienie moim nickiem na chacie co runde bo się nie odzywam jest dość irytujące, pisząc to w pewnym sensie zrobiłem to co kolega "dostarczał" nam przez jeśli się nie mylę tydzień lub nawet więcej. Po moich słowach gracz zwyzywał mnie (po raz 3 czy 4), tym razem od idiotów i w końcu tenże ban musiał się pojawić bo obraza adm nie pojawiła się po raz pierwszy, Za swoje słowa oczywiście przepraszam bo tak nie mogę robić i wiem o tym. Mam nadzieję że kolega zrozumiał gdzie popełnił błąd i że to odwołanie nie było do końca uzasadnione. To wszystko ode mnie, liczę na Twoją zgodę ze mną i na koniec obrażania innych graczy, dziękuję pozdrawiam <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]