Torfowisko Torf Opublikowano 28 Października 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Dwóch kumpli siedzi przy piwku jeden do drugiego: – Sorry ale muszę już lecieć bo jak za późno wrócę, a jeszcze na bani to żona mi straszną awanturę zrobi. – A bo Ty źle to robisz, mi żona nigdy awantur nie robi jak wracam po pijaku.. – No ale jak to źle. Wracam po cichutku, buty już na klatce schodowej zdejmuję, drzwi nasmarowałem żeby nie skrzypiały, kładę się po ciemku. A i tak zawsze się zbudzi i awantura gotowa. – No właśnie o tym mówię, źle to robisz. – No to jak Ty to robisz. – Normalnie. Wracam do domu z okrzykiem na ustach ?KOCHANIE !!! WRÓCIŁEM!!!? Tłukę się ile wlezie, rzucam buty w jeden kąt ciuchy w drugi, idę pod prysznic śpiewam na całe gardło, po czym wkraczam triumfalnie do sypialni z okrzykiem ?A teraz będzie …SEX STULECIA!? i wiesz co. – No co? – Jeszcze nigdy się nie obudziła. 6 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 28 Października 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Fck XDDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DayZoon Opublikowano 28 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 28 Października 2021 SCDBK Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V0LTAGE- Opublikowano 28 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 29 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Października 2021 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi