Użytkownik *adidas* Opublikowano 28 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 [AMXBans] 'sok pomarancza 101' dostal bana na '1 tydzien'. Powod: 'Naucz sie kultury Nick z CS: sok pomaranczowy 101% Admin banujący: Błaszczyk Serwer: only dd2 Data zdarzenia: 28.10.2021 koło 20:50 Opis sytuacji:koniec rundy, jakiś chłop na głosowym wyzywa "j*bać admina" i inne inwektywy, ja akurat jadłem draże i nagle bana dostaję, gdzie nawet nic nie powiedziałem Link do bana z amxbans http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5343 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) @ Błaszczyk HLTV z głosem działa tylko na nonsteamie, musisz sobie zainstalować i wyłączyć steam przed włączeniem csa na nonsteamie. Edytowane 28 Października 2021 przez eSX Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 28 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Wydaję mi się że ty to powiedziałeś na końcu, skojarzyłem sobie głosy po rozpoczeciu następnej rundy, chciałem otworzyć demko z hltv, ale jest tak zlagowane że szok @ eSX - jak to zrobić żeby było słychać kto powiedział na koncu zmiany mapy te słowa, bo wydaję mi się że on Odnośnik do komentarza
Użytkownik *adidas* Opublikowano 29 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 14 godzin temu, Błaszczyk napisał: Wydaję mi się że ty to powiedziałeś na końcu, skojarzyłem sobie głosy po rozpoczeciu następnej rundy, chciałem otworzyć demko z hltv, ale jest tak zlagowane że szok @ eSX - jak to zrobić żeby było słychać kto powiedział na koncu zmiany mapy te słowa, bo wydaję mi się że on jak masz nagrany poprzedni głos tego typa to daj ub i napisz o której godzinie będziesz, wejdę pogadamy odtworzysz sobie głos tego chłopa i zrozumiesz, że dostałem niesłusznie xd Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 29 Października 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 @ eSX , mogła zajść pomyłka że zbanowałem nie tego gracza, przepraszam mój błąd, dajcie mu ub. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik *adidas* Opublikowano 29 Października 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 8 minut temu, Błaszczyk napisał: @ eSX , mogła zajść pomyłka że zbanowałem nie tego gracza, przepraszam mój błąd, dajcie mu ub. To czekam na ub i wbijam grać Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 29 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi