Użytkownik Altanek Opublikowano 30 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) 1. Nick: .:Altanek:. 2. Wiek: 14 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/.:Altanek:./54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 10/10 6. Doświadczenie: Byłem kiedyś adminem na serwerze JB i ogarniam komendy 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Posiadam 8. Składka (Tak/Nie): Tak 9. regulamin przeczytany i nie dam plamy Edytowane 30 Października 2021 przez Altanek 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DayZoon Opublikowano 30 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 A więc tak: +składka +czas na serwerze +często go widzę w ct +- wiek +Doświadczenie i znajomość Jestem aktualnie na tak 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 30 Października 2021 420 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Jestem na Nie +/- Wiek + GT + Mikro + Chęci + Składka - Ogarnięty - Znajomość regulaminu Jedyne co widze że składke zapłacisz to już wiadome że podanie zostanie przyjęte Pograj jeszcze troszke 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 31 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Jestem za okresem próbnym. - wiek + głos (nie piszczysz) + GT + Doświadczenie - Znajomość regulaminu (Za zgodą @ enp chciałbym przepytać cię z regulaminu) + mikrofon sprawny + Składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 31 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 +gt +doświadczenie +turbo aktywny i chętny do gry w ct Co do wieku nie mogę cię dyskryminować bo w porządku chłopak z ciebie. Jeżeli chodzi o znajomość regulaminu to mam pewne obawy. Dam ci szansę na okresie próbnym, dodatkowo kartkówka z regulaminu. Zgłoś się do Numbera lub Trivora po flagi, a do K4SY w sprawie sprawdzenia twojej znajomości regulaminu. Podanie przyjmuję 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 31 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi