Użytkownik smoq. Opublikowano 31 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 1. Twój nick: ALFONS 2. Nick oskarżonego: Nie wiem co to za admin 3. IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: Dnia 31.10.2021 od 2.cos tam do 3:50 Sprawdzcie demko Powód skargi:na początku dostałem za respawn a póżniej za obraza/kultura bez powodu Opis sytuacji: Na początku wbiłem ledwo co do TT z opóżnieniem leciałem na B ale ktoś pow ze plecy i poleciałem na murek z AWP żeby ew kogoś ściągnąć dostałem 30 min bana. Nast wszedłem po 30 minutach i napisałem ze jak jeszcze raz dostane bana za takie gówno to to zgłosze no i nie zaczęła się nawet runda i dostałem bana za obraza/kultura, kiedy ja nikogo nie obrazilem ani nie wyzywałem. Uważam ze Admin naduzywa swoich praw i to jest słabe. Tak naprawde to nie zalezy mi na tym zeby tam grac ale zalezy na tym zeby nie było ze ktoś ma admina i go naduzywa bo jest pelny serwer graczy. Psuje całej sieci reputacje Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): demka są UWAGA!!! Każda skarga, która nie zostanie poparta dowodami w postaci screenów, demka lub szczegółowego opisu sytuacji przez świadków będzie odrzucona i przeniesiona do kosza w trybie natychmiastowym! 4. Data i czas zdarzenia: BUILD 2661 SERVER (0 CRC) Server # 19 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 24 minut i 52 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : smoq. [AMXBans] Powod : ' Resp TT ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 548778585 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 213.127.87.67 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Connecting to 185.148.145.233:27016... Connection accepted by 185.148.145.233:27016 * Przywileje ustawione :Następnie wbiłem na nicku ALFONS *SVIP* [Unranked] *DEAD* ALFONS : Jeszcze raz ban za resp 30 min to skarga gowniarzu juzek juziu killed SaQane with deagle [UNIKALNY SKIN] Mozesz kupic UNIKALNY SKIN. Wpisz /unikalny lub /sklepsms *** juzek juziu killed Diamentowy! with a headshot from deagle *** SaQane (RADIO): Fire in the hole! *SVIP* [Unranked] *DEAD* ALFONS : i polecisz *SVIP* [Gold Nova Master] *DEAD* NaFrycieCaleZycie : /rank [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Kultura/Obraza Administracji' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:548778585' [AMXBans] Twoje IP: '213.127.87.67' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Completed demo Connecting to 54.38.58.82:27015 Connecting to 54.38.58.82:27015... Connection accepted by 54.38.58.82:27015 * Przywileje ustawione BUILD 2661 SERVER (0 CRC) Server # 21 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 26 minut i 43 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ALFONS [AMXBans] Powod : ' Kultura/Obraza Administracji ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 548778585 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 213.127.87.67 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. 5. Powód skargi: naduzywanie swoich praw 6. Opis sytuacji: 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): UWAGA!!! Każda skarga, która nie zostanie poparta dowodami w postaci screenów, demka lub szczegółowego opisu sytuacji przez świadków będzie odrzucona i przeniesiona do kosza w trybie natychmiastowym! 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 31 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 1. Demko: ----> https://www56.zippyshare.com/v/iB2ZNBey/file.html 01:52 - 2:11 --> Gracz został kilkakrotnie upomniany po przez " Say admina & admin-voice " Ale niestety chyba nie dotarło do niego. 2. Demko ----> https://www107.zippyshare.com/v/fryzRjyc/file.html 1:25 --> Chyba gracza poniosło i jego słowa " DEAD* ALFONS : Jeszcze raz ban za resp 30 min to skarga gówniarzu " - No cóż ciekawe jak byś tak powiedział np. (Sędzi - gówniarzu) to ciekawe jak by zareagował? / Tak samo widzę że grozisz --> " *DEAD* ALFONS : i polecisz " Oby tak dalej 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi