Użytkownik∙ Rudy7331 Opublikowano 31 Października 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Nick z CS: aNaNaNaN 1*337 Admin banujący: Serwer, albo ten EZX czy jak mu tam Serwer: DD2 Data zdarzenia: Dzisiaj o 18:40 Opis sytuacji: Ban z dupy Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5429 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Non steam Jako iż poprzedni temat został zamknięty, a powodem było to, że mam podobny głos do jakiegoś innego typa piszę nastepny. Tu link do poprzednigo tematu. Dodam, że mam katar i boli mnie gardło, więc brzmię za pewne jak jakiś ulany grubas, ale za głos mi dawać perma i to jeszcze destroyem cfg ? Co mam może wam się nagrać jak wyzdrowieje, jaki mam głos i będziecie porównywać, jak jakaś pożal się boże siatka szpiegowska ? Kto normalny daje komuś perma za podobny głos. Nie gram tutaj dwa dni, trzy dni tylko całe dwa miesiące i nabiłem już 500 fragów na serwerze, większość ludzi mnie zna i nikt nie ma do mnie problemów. Niech ktoś uczciwie sprawdzi hltv i da werdykt... I wszystko było by fajnie tylko na HLTV, do którego ESX podał linka w ogóle głosu kogoś kto na mikro mówi nie słychać To mi podał http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2110311839-de_dust2-1635701940-1635703440.zip a na tym nie słychać niczyjego głosu Edytowane 31 Października 2021 przez Rudy7331 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 31 Października 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 @ eSX 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 31 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Dobra, bo nawet kłamać nie potrafisz XD BAN z 9 października, to twój ban. 15 października pojawiłeś się na nicku, na którym dzisiaj destroya dostałeś, od 15 października minęły dwa tygodnie, a ty coś pieprzysz o dwóch miesiącach XDD Ciekawy zbieg niefortunnych wydarzeń. 2 godziny temu, Rudy7331 napisał: więc brzmię za pewne jak jakiś ulany grubas Fajnie, że się w końcu przedstawiłeś, bo w sumie to nie wiedziałem jak wyglądasz. Voicechat z HLTV działa, trzeba go tylko odpalić na NonSteamie. HLTV 13:00-13:10 od 14:45 jak jest na B, do 15:45 tu już poleciał destroy demko ast.dem (z odwołania, do którego zarzuciłem linkiem w tamtym poście) chociażby 21:23, ta sama osoba Serio nie chce mi sie na niego tracić czasu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rudy7331 Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) 9 godzin temu, eSX napisał: Dobra, bo nawet kłamać nie potrafisz XD BAN z 9 października, to twój ban. 15 października pojawiłeś się na nicku, na którym dzisiaj destroya dostałeś, od 15 października minęły dwa tygodnie, a ty coś pieprzysz o dwóch miesiącach XDD Ciekawy zbieg niefortunnych wydarzeń. Fajnie, że się w końcu przedstawiłeś, bo w sumie to nie wiedziałem jak wyglądasz. Voicechat z HLTV działa, trzeba go tylko odpalić na NonSteamie. HLTV 13:00-13:10 od 14:45 jak jest na B, do 15:45 tu już poleciał destroy demko ast.dem (z odwołania, do którego zarzuciłem linkiem w tamtym poście) chociażby 21:23, ta sama osoba Serio nie chce mi sie na niego tracić czasu. Widzę, że tu się nie ocenia po spalonych akcjach tylko po tym jaki kto ma głos Kolejna sprawa masz na górze napisane, co powoduje że mam taki głos ? Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ? Piszę jak byk, że boli mnie gardło i mam katar, jakbyś trochę pomyślał to domyśliłbyś się. Sam ból gardła powoduje chrypę, a chrypa zmienia głos, tak samo jak katar... Odnośnie mojego bana ze SS'ami dostałem go na innym nicku Sherlocku i jest on z 14 Padziernika, na różnych nickach grałem, ale przeważnie miałem staty na minus to zmieniałem nick co chwilę, aż zmieniłem na aNaNaNaN 1*337 i szło mi dobrze, więc zacząłem na nim wracać . A nick aNaNaNaN 1*337 mi się spodobał to zacząłem na nim grać, to chyba nie przestępstwo jak zminie sobie nick, a gram wcześniej na różnych. Nie rozumiem, czemu na siłę wmawiasz mi, że tamten ban jest mój. Ani nie podajesz mi IP, że mam na swoje to samo co zbanowane, nie podajesz że na SteamID mam AB (Bo nie mam). Tylko przypierdalasz się do głosu, który jak już wcześniej wielokrotnie mówiłem jest spowodowany bólem gardła. Ale pewnie będziesz dalej swoje pierdolił... 9 godzin temu, eSX napisał: 11 godzin temu, Rudy7331 napisał: więc brzmię za pewne jak jakiś ulany grubas Fajnie, że się w końcu przedstawiłeś, bo w sumie to nie wiedziałem jak wyglądasz. Druga sprawa, iż mnie obrażasz i prowokujesz, co nie jest śmieszne tylko żałosne. Chociaż tutaj to widać raczej, jak sam sobie koloryzujesz rzeczywistość, bo powiedziałem, że brzmię a ty to zinterpretowałeś to, iż powiedziałem Ci jak wyglądam 9 godzin temu, eSX napisał: Serio nie chce mi sie na niego tracić czasu. Kurwa to trzeba było nie pisać podania o UBT, skoro nie masz czasu to nikt Cię nie trzyma. Jeżeli serio dostałem destroya tylko za podobny głos to gratuluje. Może ktoś się powinien zastanawiać, kto dostaje flagi do rozdawania tych destroyów na serwie, bo zaraz przyjdzie ktoś kto ma podobny nick i też będzie dostawał destroya z miejsca. Edytowane 1 Listopada 2021 przez Rudy7331 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 1 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Oj asterix , słychać i czuć cię z kilometra. I nie kłam że nie, twoja obrana była taka sama jak poprzednia. Esx - rozpisał cię i masz ten sam tłumacz jak tutaj. (Też cię znam z serwera i wiem jaki jesteś i jaki masz głos. ) - Bym zaczekał na @ LAN_CIECHOCINEK2K2 żeby się wypowiedział, ale że wiem w 100% że to ty to szkoda czasu. odwołuj się kiedy chcesz a i tak UB nie dostaniesz. Zostajesz zbanowany. Powodzenia. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 1 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi