Użytkownik ^-^ToNieJaToTenObok^-^ Opublikowano 1 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Nick z CS: BandzioreQ Admin banujący: Nie mam pojęcia Serwer: COD MOD 201 Data zdarzenia: Chyba 30.10.2021, nie było mnie na grze. Opis sytuacji: Twoj zakres IP zostal zbanowany---------------- ----------------Jesli nadal chcesz u Nas grac zakup STEAM--------------- ----------------lub odwolaj sie na Naszym forum--------------- ----------------piszac, ze masz bana na zakres--------------- --------------------------www.StrefaSkilla.pl - Trivor------------------ Link do bana z amxbans: Nie ma tego na tym Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): NIe bardzo rozumiem co tu się stało. Nie było mnie nawet na grze, wchodzę na serwer a tu takie coś. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 1 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 @ ^-^ToNieJaToTenObok^-^ wyślij do Trivora wiadomość, w tytule napisz 'swój nick w grze | COD 201", w wiadomości daj link do odwołania @ Shoter 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 1 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Wyślij do mnie swoje IP 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ^-^ToNieJaToTenObok^-^ Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Tylko że mi się zmienia IP, internet z telefonu mam a czasem bezpośrednio WiFi. I nie wiem czy coś to da jeśli podam IP. 192.168.43.1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 1 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Godzinę temu, ^-^ToNieJaToTenObok^-^ napisał: Tylko że mi się zmienia IP, internet z telefonu mam a czasem bezpośrednio WiFi. I nie wiem czy coś to da jeśli podam IP. 192.168.43.1 @ Trivor & @ Shoter 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 4 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi