Użytkownik K3mpiX Opublikowano 1 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Nick: K3mpiX Z jakiej rangi rezygnujesz?:Admin Powód rezygnacji: Powód rezygnacji jest bardzo prosty. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem tego jak można dementować ludzi za najmniejsze błędy lecz chwile słabości (np. wybuch emocji). Kary są pooowalenie duże za to nagrody są za przeproszeniem śmieszne, a nie jest to proste utrzymać niekiedy samemu 20 ileś osób. Złe traktowanie też bywa bo nie raz czy dwa słyszałem od niektórych wyzwiska w swoją stronę które nie że od razu ban jak regulamin mówi tylko mam dystans do siebie , tyle i potrafię normalnie sytuacje rozwiązać ale tego i tak nikt nie widzi tylko to co zrąbałeś. 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 1 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 1 minutę temu, K3mpiX napisał: Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem tego jak można dementować ludzi za najmniejsze błędy Nie chcę źle mówić ale np. kickowanie kogoś bo się przegra na jackpocie to nie taki mały błąd. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Super, banowanie ludzi z powodem "lol" bo przegrało sie na jackpocie to jest super zachowanie! 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi