Premium nezz Opublikowano 2 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) Imię: Antoni Wiek: 15 13/26 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Myślę, że przyda się każda para rąk do pracy. Tym bardziej, że Andrzej myśli nad zdegradowaniem pewnej osoby. Jestem chętny do pracy jaki opiekun. Lubię pomagać i ogólnie fajnie jest. Może zbyt dużo osób mnie tu jeszcze nie zna ale wiem, że podania na OP’a lubią tu wisieć miesiącami więc wszystko nadrobię. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: M / C Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, na tym serwerze na którym teraz jestem właścicielem. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Do dogadania się Coś o sobie: Jak już wyżej napisałem, nazywam się Antoni i mam 15 lat. Pochodzę spod Wrocławia na Dolnymśląsku. Uczęszczam do liceum, jestem w klasie matematyczno-fizycznej. Interesuje się dirt jumping’iem (skakanie na rowerze) i powoli wchodzę w temat motoryzacyjny. **Sry za ewentualne błędy w podaniu, pisałem na telefonie @ fluxx już zmieniłem nie gryź :C Edytowane 3 Listopada 2021 przez nezz Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 3 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 -Nie mogłeś napisać normalnie 15,5 tylko dajesz jakieś ułamki? -Bardzo słabo napisane podanie, mogłeś się bardziej postarać. +AMXX/SMX/SM (jeśli jest tak faktycznie jak napisałeś) Jestem na NIE 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 @ Admin CS:GO Mirage/Cache wypowiedzcie sie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi