Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - w222

w222

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: w222
Nick admina banującego: @ Władek
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana (Permanent)
Czas oraz data bana: 11-02-21 18:02 
Serwer na którym dostałeś bana: Only AWP #1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Po restarcie serwera z okazji nowego miesiaca wbilem sobie wieczorkiem postrzelac z awp jak to prawie na codzien. Zagralem 1 mape nawet nie w calosci bo zostalo do konca ponad 5 minut z tego co pamietam. Nie zrobilem nic podejrzanego za co moglbym dostac bana jak i uwazam tez ze decyzja zostala podjeta za szybko. Nie wiem dlaczego wladek postanowil mnie sprawdzic wlasnie dzis skoro na serwerze widzial juz mnie wielokrotnie (dotyczy sie tez inny czlonkow Administracji) w poprzednim miesiacu w ktorym bylem takze top 1 na serwerze i wiele stalych osob grajcych na serwerze mnie zna i Admini mieli wystarczajacy czasu zeby mnie sprawdzic nawet z demek a jednak bana dostalem dopiero dzis do tego nie slusznie. Uwazam ze jeden z jego mozliwych znajomych splakal sie u niego na pw i dlatego dal mi bana dla swietego spokoju lecz to tylko moja teoria. Co do mojego bana mysle ze jest smieszny poniewaz Administracja Only AWP #1 jest bardzo nie aktywna i do tego nie potrafi znalezc czasu zeby sprawdzic podejrzanego jak sie nalezy. Mialem juz ta sama akcje jakies pol roku temu tylko na serwerze Only AWP #2 mozna sprawdzic wpis na moim profilu gdzie pewnie. Czekam na komentarz od strony banujacego i jakies konkretne dowody.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=w222&advType=name
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/HighValuePlayer/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check https://sourcebans.strefaskilla.pl for more info.

• WTF 3

ddd.png

dd.png

ddd.png

dddddd.png

dd.png

• Użytkownik

1.Nie wiem jak można mu władować bana skoro chłop nigdy nie cheatował.

2. Gra na #2 only awp i gra bardzo dobrze i czysto

3. Graaa tam nie od paru dni tylko no już mu kolejny miesiąc leci więc moim zdaniem UB natychmiastowe a banujący admin na szkolenie jakieś albo na jakiś nwm do zmiany XD!

Edytowane przez K3mpiX
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Moja decyzja była błędna. Lecz skłoniłem się do niej przez 2 graczy piszących do mnie że jest odpalony. Zacząłem go sprawdzać, i rzeczywiście był podejrzany. Przepraszam za mój błąd 

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

odbanowany.png

• Super 1
  • Dzięki 1

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]