Użytkownik w222 Opublikowano 2 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Twój nick na serwerze: w222 Nick admina banującego: @ Władek Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana (Permanent) Czas oraz data bana: 11-02-21 18:02 Serwer na którym dostałeś bana: Only AWP #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Po restarcie serwera z okazji nowego miesiaca wbilem sobie wieczorkiem postrzelac z awp jak to prawie na codzien. Zagralem 1 mape nawet nie w calosci bo zostalo do konca ponad 5 minut z tego co pamietam. Nie zrobilem nic podejrzanego za co moglbym dostac bana jak i uwazam tez ze decyzja zostala podjeta za szybko. Nie wiem dlaczego wladek postanowil mnie sprawdzic wlasnie dzis skoro na serwerze widzial juz mnie wielokrotnie (dotyczy sie tez inny czlonkow Administracji) w poprzednim miesiacu w ktorym bylem takze top 1 na serwerze i wiele stalych osob grajcych na serwerze mnie zna i Admini mieli wystarczajacy czasu zeby mnie sprawdzic nawet z demek a jednak bana dostalem dopiero dzis do tego nie slusznie. Uwazam ze jeden z jego mozliwych znajomych splakal sie u niego na pw i dlatego dal mi bana dla swietego spokoju lecz to tylko moja teoria. Co do mojego bana mysle ze jest smieszny poniewaz Administracja Only AWP #1 jest bardzo nie aktywna i do tego nie potrafi znalezc czasu zeby sprawdzic podejrzanego jak sie nalezy. Mialem juz ta sama akcje jakies pol roku temu tylko na serwerze Only AWP #2 mozna sprawdzic wpis na moim profilu gdzie pewnie. Czekam na komentarz od strony banujacego i jakies konkretne dowody. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=w222&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/HighValuePlayer/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check https://sourcebans.strefaskilla.pl for more info. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K3mpiX Opublikowano 2 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) 1.Nie wiem jak można mu władować bana skoro chłop nigdy nie cheatował. 2. Gra na #2 only awp i gra bardzo dobrze i czysto 3. Graaa tam nie od paru dni tylko no już mu kolejny miesiąc leci więc moim zdaniem UB natychmiastowe a banujący admin na szkolenie jakieś albo na jakiś nwm do zmiany XD! Edytowane 2 Listopada 2021 przez K3mpiX 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 2 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 @ Władek 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Władek Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Moja decyzja była błędna. Lecz skłoniłem się do niej przez 2 graczy piszących do mnie że jest odpalony. Zacząłem go sprawdzać, i rzeczywiście był podejrzany. Przepraszam za mój błąd 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi