Użytkownik Maslicha Opublikowano 2 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 1. Nick: Maslicha 2. Wiek:16 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/account/manage/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: Słaba ale szybko się ucze 6. Doświadczenie:Brak 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Jest 8. Składka (Tak/Nie):Tak 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 2 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Jestem za daniem szansy +/- Wiek + Chęci + Składka +/- Aktywność LINK DO GT - Podanie +/- Mikro (nie rozumiem co wgl mówisz jak jesteś w ct) +/- Znajomość regulaminu 2 1 Odnośnik do komentarza
squizy Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Jestem na Tak! + Wiek +Chęci +Składka +/- Znajomość regulaminu, oraz zadań straznika Pozdro, young white Odnośnik do komentarza
Użytkownik Altanek Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 jestem za daniem szansy + wiek + chęci + składka +/- znajomośc regulaminu, oraz zadań straznika +/- aktywnośc + mikrofon Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 jestem na nie - doświadczenie - znajomość zadań strażnika XDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 +Wiek - znajomość zadań strażnika - doświadczenie + / - mikrofon (Masz, ale nie na tyle sprawny by dało się ciebie zawsze zrozumieć) + składka +chęci Jestem za okresem próbnym (2 tygodnie) Ale także, za przepytaniem z regulaminu. + Popraw mikrofon by dało się ciebie wyraźnie słyszeć Odnośnik do komentarza
Użytkownik szprejt Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Jestem za daniem szansy +Wiek -Doświadczenia +Składka -Mikrofon nie da się ciebie zrozumieć +Dobre chęci +Aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Brak doświadczenia to nie problem, każdy kiedyś stawiał swoje pierwsze kroki jako strażnik/admin. Wszystko jest okej z wyjątkiem w pełni sprawnego mikrofonu i niestety ale przez jego brak eliminuje cię to z posady strażnika. Poza tym nie podoba mi się trochę jak wygląda twój profil - konto stworzone dwa lata temu, okej fajnie. Ale co z tego skoro nie masz żadnej zawartości? Przykro mi ale jestem zmuszony odrzucić podanie. Spróbuj ponownie gdy mikrofon będzie ci działać tak jak należy Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi