Użytkownik K3mpiX Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Twój nick:K3mpiX Nick oskarżonego: Andrzej. Powód skargi: Obraza oraz niesprawiedliwość Opis sytuacji: Dałem odwołanie któreee w 100000% mnie czyści z zarzutów mimo tego Pan szanowny Andrzej obraża mnie bez żadnej mojej prowokacji nawet w wiadomościach priv od dzbanów i sobie jeszcze ze mnie szydzi przy tym dopisując że dołoży mi ban PONOWNIE za nic praktycznie (niby za utrudnianie nie wiadomo jakie) Data i godzina zdarzenia: 03.11.2021r. Miejsce zdarzenia: Forum StrefaSkilla moje odwołanie na 3 dniowego bana Dowody: Coś od siebie: Jest to dla mnie skandal dawać bana za coś takiego i obrażanie i perfidne dawanie emotikonek które pokazują jak traktujesz ludzi czy to np sprawa z Drako pokazująca że sugestia jednego człowieka cię nie interesuje i to olewasz swoją droga polecam wam tam zajrzeć. Proszę o zdjecie mi bana i ukaranie Andrzeja raz za obraze dwa źle podjętą decyzje bez podstaw. Dziękuję życze miłego wieczoru. (Czy można byc bardziej beszczelnym do gracza pisząc mu ze sie posmiejemy SKANDAL) PISZ NA TEMAT SKARGI A NIE O JAKIS INNYCH RZECZACH KTÓRE SĄ WYJASNIONE. Na demku oraz na nagraniu nic nie było ze sprawdza oraz nic nie mówiłem o sprawdzaniu gracza i kare dostaniesz za perfidne KŁAMSTWO PROSZE O OBEJRZENIE SOBIE JESZCZE RAZ DEMKA DEGRAD BYŁ 3 DNI TEMU OD TEGO JAK DLA BEKI TO POWIEDZIAŁEM I NIKT SIE NIE PRZEJĄŁ TYM JAK NA DEMKU IIII TO JEST TOTALNE KŁAMSTWO BO JAKBYM SIĘ WKURZYŁ NEZZ nie pełniłby roli jaką ma teraz a że mam honor to tego nie zrobiłem WYPOWIADAJ SIE NA TEMAT BYCZQ A NIE NA TEMATY ROZWIAZANE 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 W dniu 3.11.2021 o 18:43, K3mpiX napisał: Czy można byc bardziej beszczelnym Owszem, można być bardziej "beszczelnym". Dodam od siebie tylko, aby użytkownicy którzy to czytają nie myśleli, że ja za nic jestem zły dla drugiej osoby :D. Ten o to user piszący skargę do nie dawna był adminem. Dostał degrada za to, że uwaga - dawał bany ludziom na 10 min z powodem "Lol" lub ich obrażał, bo przegrywał na jackpocie wirtualne kredyty. Tak, dobrze czytacie. Po degradzie, chyba sie "letko" wkurzył i zaczął rozpowiadać ludziom jak sprawdzić czy jest admin na "niewidzialnym spect". Jest to poprostu utrudnianie pracy admina. Admin wszedł na spect, żeby obserwować potencjalnego cheatera, a gracze zaczną sobie to sprawdzać.... za to dostał bana. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GHOST. Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 co do skargi i tego całego tematu to besnesowne , śmiem powiedzieć że andrzej nie jest toksycznym gościem poprostu se zasłużyłeś , jeśli miałem jakiś problem to zawsze mi wytłumaczył. 3 1 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 @ Właściciel @ Administrator ? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Grudnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi