Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Andrzej.

K3mpiX

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:K3mpiX
Nick oskarżonego: Andrzej.
Powód skargi: Obraza oraz niesprawiedliwość
Opis sytuacji: Dałem odwołanie któreee w 100000% mnie czyści z zarzutów mimo tego Pan szanowny Andrzej obraża mnie bez żadnej mojej prowokacji nawet w wiadomościach priv od dzbanów i sobie jeszcze ze mnie szydzi przy tym dopisując że dołoży mi ban PONOWNIE za nic praktycznie (niby za utrudnianie nie wiadomo jakie)
Data i godzina zdarzenia: 03.11.2021r.
Miejsce zdarzenia: Forum StrefaSkilla moje odwołanie na 3 dniowego bana 

Dowody:image.thumb.png.c8d176dcbaa89fdd1ecdc86cb4bf8d84.png
Coś od siebie: Jest to dla mnie skandal dawać bana za coś takiego i obrażanie i perfidne dawanie emotikonek które pokazują jak traktujesz ludzi czy to np sprawa z Drako pokazująca że sugestia jednego człowieka cię nie interesuje i to olewasz swoją droga polecam wam tam zajrzeć. Proszę o zdjecie mi bana i ukaranie Andrzeja raz za obraze dwa źle podjętą decyzje bez podstaw. Dziękuję życze miłego wieczoru. (Czy można byc bardziej beszczelnym do gracza pisząc mu ze sie posmiejemy SKANDAL) PISZ NA TEMAT SKARGI A NIE O JAKIS INNYCH RZECZACH KTÓRE SĄ WYJASNIONE. Na demku oraz na nagraniu nic nie było ze sprawdza oraz nic nie mówiłem o sprawdzaniu gracza i kare dostaniesz za perfidne KŁAMSTWO PROSZE O OBEJRZENIE SOBIE JESZCZE RAZ DEMKA DEGRAD BYŁ 3 DNI TEMU OD TEGO JAK DLA BEKI TO POWIEDZIAŁEM I NIKT SIE NIE PRZEJĄŁ TYM JAK NA DEMKU IIII TO JEST TOTALNE KŁAMSTWO BO JAKBYM SIĘ WKURZYŁ NEZZ nie pełniłby roli jaką ma teraz a że mam honor to tego nie zrobiłem WYPOWIADAJ SIE NA TEMAT BYCZQ A NIE NA TEMATY ROZWIAZANE

unknown.png

• Ha ha 4
  • Wow! 1
  • Zasłużony
W dniu 3.11.2021 o 18:43, K3mpiX napisał:

Czy można byc bardziej beszczelnym

Owszem, można być bardziej "beszczelnym".  Dodam od siebie tylko, aby użytkownicy którzy to czytają nie myśleli, że ja za nic jestem zły dla drugiej osoby :D. Ten o to user piszący skargę do nie dawna był adminem. Dostał degrada za to, że uwaga - dawał bany ludziom na 10 min z powodem "Lol" lub ich obrażał, bo przegrywał na jackpocie wirtualne kredyty. Tak, dobrze czytacie. Po degradzie, chyba sie "letko" wkurzył i zaczął rozpowiadać ludziom jak sprawdzić czy jest admin na "niewidzialnym spect". Jest to poprostu utrudnianie pracy admina. Admin wszedł na spect, żeby obserwować potencjalnego cheatera, a gracze zaczną sobie to sprawdzać.... za to dostał bana. 

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1

image.png
:pepehands:

• Smerf.LaLuś zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Andrzej.
  • Użytkownik

co do skargi i tego całego tematu to besnesowne , śmiem powiedzieć że andrzej nie jest toksycznym gościem poprostu se zasłużyłeś , jeśli miałem jakiś problem to zawsze mi wytłumaczył.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

skarga_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]