squizy Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) 1. Nick: young white 2. Wiek: 15 3. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Tak przeczytałem regulamin i nie dam plamy 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/young white/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 10/10 6. Doświadczenie: Bardzo duże 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak 8. Składka (Tak/Nie): Pewnie że tak Edytowane 3 Listopada 2021 przez Zadmuchany Gracz 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DayZoon Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 No to tak: +wiek +Doświadczenie -czas spędzony na serwerze +Znajomość zadań strażnika +składka Jestem za przyjęciem go na okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 + wiek Regulamin do sprawdzenia +znajomość zadań - czas na serwerze +/- doświadczenie. Jakoś dużo mi to nie mówi "bardzo duże" + mikro + składka Jestem maksymalnie za okresem próbnym. Nie pograłeś wystarczająco na serwerze i nie dałeś się jeszcze poznać. 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 3 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Jestem na Nie - Podanie - Aktywność - Znajomość regulaminu serwera - Łamanie regulaminu serwera notorycznie §2.18 Zakaz używania sgs/gs/gsj/bindów i tym podobnych do wspomagania gry można używać jedynie auto BH gdy ma się SVIPA. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 4 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Aktywność na serwerze mnie nie powala, grasz u nas tak naprawdę od kilku dni. Wydajesz się być ogarniętym chłopakiem, który wie co i jak. Doświadczenie mówi samo za siebie, znasz przydatne komendy itp. Sprawny mikrofon i składka na plus. Dałbym ci szansę na okresie próbnym bo wierze, że możesz wnieść sporo dobrego na serwer. Zgłoś się do Trivora po flagi. 10 godzin temu, KushMan napisał: - Łamanie regulaminu serwera notorycznie §2.18 Zakaz używania sgs/gs/gsj/bindów i tym podobnych do wspomagania gry można używać jedynie auto BH gdy ma się SVIPA. @ KushMan Zapraszam cię z dowodami do działu skarg, bez tego są to tylko puste słowa. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 4 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi