Użytkownik karix094 Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Przedstawiam kilka moich prac. Po obejrzeniu galerii innych użytkowników tej sieci stwierdzam że moje są bardzo słabe, ale chętnie poczytam wasze opinie PS.: Krytyka mile widziana Edytowane 3 Listopada 2021 przez karix094 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 3 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Cytat Po obejrzeniu galerii innych użytkowników tej sieci stwierdzam że moje są bardzo słabe, ale chętnie poczytam wasze opinie Nie jest aż tak źle Są tu prace słabsze (żeby nie było moje też nie są idealne i jeszcze mi daleko do ideału dlatego nie będę krytykował), ale są też prace ładne np. avatar konstanty, ten fioletowy "banner reklamowy" i portfolio. Oby tak dalej, a będzie coraz to lepiej. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karix094 Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Zapomniałem dopisać że sygnatura "Incia" jest w 100% mojego autorstwa. Tzn. zdjęcie w tle ja robiłem 6 minut temu, MARCINEK;^) napisał: ale są też prace ładne np. avatar konstanty, ten fioletowy "banner reklamowy" i portfolio. Właśnie przy tych pracach coś mnie natchnęło... Nie chodzi o to że zobaczyłem zlecenie i pomyślałem "Zrobię... niech się ucieszą" tylko.... zobaczyłem zlecenie i pomyślałem.... "Wiem jak to zrobić!" : D Edytowane 3 Listopada 2021 przez karix094 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Opiat Opublikowano 4 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Jak na pracę amatora, to nie jest aż tak źle. Trening czyni mistrza. Przede wszystkim musisz popracować nad właściwym doborem kolorów, są pewne odcienie które "żrą się ze sobą", przykładem tego jest praca z logiem FCB. Estetycznie nie wypadasz najgorzej, ale na pewno możesz pokazać więcej! Jeśli chciałbyś uzyskać szczątkowej wiedzy, z zakresu tworzenia lepszych jakościowo grafik to zapraszam na pv :D. 1 Mors meta malorum Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 4 Listopada 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 zależy ile już w tym siedzisz.. bo jeżeli dopiero jesteś początkującym, to jest jak najbardziej znośnie.. jeśli już siedzisz przy tym ileś lat, to chyba czas coś zmienić najważniejsze że masz pomysł. trzeba tylko popracować nad wykonaniem i dobraniem dobrej jakości grafik 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 25 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi