Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 5 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Witamy wszystkich czytelników, wraz z @ To1rw @ OroKoroner @ CzarnaJulka przygotowaliśmy dla Was gazetkę na miesiąc październik. Mamy nadzieję, że się spodoba, miłego czytania! SPIS TREŚCI 1. Użytkownik miesiąca. 2. Statystki forum. 3. Stan rekrutacji. 4. Piosenka miesiąca. 5. Film miesiąca. 6. Gra miesiąca. 7. Sala chwały statystyk serwera. 8. Ranking wpisów na StrefoBoxie. 9. Aktualna lista serwerów. 10. Awanse i Degradacje. 11. Elita sieci. 12. Pytanie do użytkowników. Użytkownikiem miesiąca październik został @ OroKoroner , gratulacje! Witamy nowego użytkownika forum @ GigiAmarozo Zapraszamy do składania podań! Piosenka @ fluxx miała najwięcej Like! Link do tematu Clik Ocena: 7,2 Nie czas umierać. "Na prośbę swojego starego przyjaciela, Felixa Leitera z CIA, James Bond bierze udział w misji odbicia porwanego naukowca. Trop prowadzi do niebezpiecznego złoczyńcy." Ocena: 7,2 GUNDA "Dokument przedstawia codzienność zwierząt mieszkających na farmie: świni Gundy oraz jej towarzyszy - dwóch krów i jednonogiej kury." Metroid Dread Marvel: Strażnicy Galaktyki Najlepsze statystyki były na serwerze DD2 #1 nabite przez @ qweqwe @ MaChinE**DiabliK******BIG @ To1rw @ CzarnaJulka @ DepresjaHook.hack @ fluxx Zachęcamy do głosowania na serwery! Clik Degradacje: @ Szefuuu @ CrypticSeth @ StylmAn @ XML @ grecje @ Rysio @ ExTasYN @ flickcs @ Smokezz @ WRLD @ Lama @ Mustafa @ ONESiNHO; @ Anox @ Amas @ K.R.Y.S.Z.T.A.L @ Wojtekk_ @ Mixer @ cudownydzieciak Awanse: @ ph1zi @ wilq @ Trivor @ skowron @ Dusia @ CzarnaJulka Październikowa elita sieci wyniki: 1. Najlepszy administrator: @ Trivor 2. Najlepszy moderator: @ fluxx 3. Najlepszy UB Team: @ eSX 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera: @ Trivor & @ MaChinE**DiabliK******BIG 5. Najlepszy admin serwera: @ MaChinE**DiabliK******BIG 6. Najlepszy redaktor: @ OroKoroner 7. Najlepszy grafik: @ MARCINEK;^) 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ Dusia @ shinga 9. Najlepszy gracz: @ iksiu 10. Najbardziej pomysłowy: @ Dusia 11. Najbardziej oschły: @ fluxx 12. Największy śmieszek: @ CzarnaJulka 13. Najbardziej zaufany: @ shinga 14. Największy no-life: @ HTH-Pigula 15. Największa maruda: @ FunnyPanda @ Błaszczyk 16. Największy lizus: @ Błaszczyk 17. Największy płaczek: @ Amas 18. Pomocna dłoń: @ shinga 19. Najmilszy: @ Krip @ shinga @ Domi 20. Dama strefy: @ Dusia 21. Gentelman strefy: @ iksiu 22. Najlepszy Serwer na sieci: Only DD2 Hallowee'nowa Elita wyniki: 1. Straszny Duszek forumowy/serwerowy: @ Trivor @ MaChinE**DiabliK******BIG 2. Najstraszniejszy krzykacz: @ Dusia @ Andrzej. 3. Największa dynia forumowa/serwerowa: @ Dusia 4. Najmroczniejsza osoba: @ fluxx 5. Najlepszy zbieracz cukierków: @ CzarnaJulka 6. Najlepszy killer: @ iksiu 7. Osoba z najlepszymi psikusami: @ fluxx 8. Osoba, która bez wahania wbiłaby do nawiedzonego domu: @ eSX @ fluxx 9. Kto z sieci jest na tyle straszny, że chciałbyś się za tą osobę przebrać: @ fluxx 10. Najbardziej bojażliwa osoba: @ CzarnaJulka @ MaChinE**DiabliK******BIG @ To1rw @ Andrzej. 11. Z kim byś poszedł/poszła zbierać cukierki? @ shinga @ fluxx Konkurs Miss i Mister Jesieni 2k21--> Clik A zwycięzcami tego konkursu zostali: @ sora & @ MaChinE**DiabliK******BIG Konkurs Halloween -->Clik A zwycięzcami tego konkursu zostali: Pierwsze miejsce @ fr0zen Drugie miejsce @ CALMEDANO Trzecie miejsce @ Madziulaa<3 Gratulacje dla Was! Zadałam niektórym użytkownikom pytanie "Jak Wam się podoba tegoroczna jesień? ", a oto ich odpowiedzi: @ PawełSzmit Hej, w tym roku jesień jest nawet, nawet nie jest za zimno ani za deszczowo w sam raz, taką słoneczną jesień bardzo lubię! @ Imiła2k12 Jesień jak jesień, zdecydowanie za mało deszczu, ale za to są piękne malownicze krajobrazy. Jedynie, czego mi brakuje to więcej deszczowych dni, ale ogólnie to jesień, jak zawsze jest cudowna. @ ^Apple^ W tym roku jestem mile zaskoczony jesienną pogodą, mamy dużo słoneczka, co wiąże się z cieplejszymi dniami, tzw. babie lato. Od zeszłego roku, również porą jesienną zacząłem częściej wychodzić na spacery, nie wiem dlaczego? Być może przeprowadzka na wieś coś zmieniła @ RudziaA Bardziej lubię lato ale jesień to piękna pora roku. Są piękne malowane liście które wiatr rozwiewa i wygląda jakby tańczyły na wietrze. Kolorowe liście które ślicznie barwią parki i lasy a ten widok jest cudowny dla oczu. Niby jesień jest już chłodną porą bo bliżej do zimy ale słoneczko dalej jest i lekko grzeje przy tak pięknym i kolorowym widokiem malowanych parków. @ KushMan Nie lubię jesieni. Może być wierszyk pamiętam go jak czytałem go na scenie jak byłem młody Wiatr jesienią ma robotę w nocy i za dnia. Ciągle strąca liście złote i przed siebie gna. I nasiona drzew bez liku nosi tu i tam. Kiedy spoczniesz już, wietrzyku? Powiedz, powiedz nam! Po zielonym wielkim lesie wiatr piosenki dzieci niesie. Aż się dziwią stare drzewa: Kto was tak nauczył śpiewać? @ Biłek Jesień jak to Jesień, tu z drzew pospada tu trochę popada. Nie narzekam @ eSX Tegoroczna jesień u mnie w mieście jest jak koło fortuny. Jednego dnia jest słonecznie i ciepło, drugiego wieje wiatr, a w kolejnym dniu już pada deszcz i jest bardzo zimno. Pogoda zmienia się jak w kalejdoskopie, nie sposób przewidzieć, co będzie na drugi dzień, bo nawet pogody się nie sprawdzają @ Opiat Tegoroczna jesień na Pomorzu Zachodnim daje się we znaki, czuć prawdziwą Polską jesień - zwiastuje śnieżną zimę. Te videre! @ CLYDE Tegoroczną jesień uważam za bardzo piękną ;3 dużo słonecznych jak i ciepłych dni... a pomarańczowe drzewa to miód na oczy jedyny minus, to pełne worki liści hah @ Anox Kiedy masz katar i przypominasz sobie jak to było mieć niezapchany nos i móc swobodnie oddychać. Dziękujemy @ MARCINEK;^) za graficzki do gazetki 7 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Dalej nie mogę się przekonać do wyglądu tych gazetek, ale plus za wzmiankę o mnie. Ps: Mi się nie udało namówić redaktorów żeby gazetka była robiona w formie graficznej, ale może reszcie użytkowników się spodoba taka odsłona dlatego zostawię to tutaj do oceny, może inni namówią. :p Tak, ja to nabazgrałem. 1 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Łap plusika Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 6 Listopada 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 12 godzin temu, OroKoroner napisał: Dziękuję każdemu z redaktorów za ich wkład i poświęcenie Może jest mało grafiki, ale każdy włożył w to swój czas i serducho Mam parę pomysłów co do gazetek, które będą się pojawiały i wraz z redakcją to przedyskutuję. Niedługo będziesz i mi dziękował, bo wracam do was pysie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 11 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi