420 KushMan Opublikowano 5 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Nick: KushMan Napisałem post na temat przypomnienia administracji jb o regulaminie - https://strefaskilla.pl/temat/35731-przypomnienie-dla-administracji/?tab=comments#comment-264344 lecz widać administracja ma na to wyebane... Dowody: https://megawrzuta.pl/download/719b13186faa6bb35c257e8b8a85d394.html Przypomnienie zostało napisane ale strażnik "young white" dalej wchodzi na serwer pod nickiem "young white" lecz na forum ma "Zadmuchany gracz", mnie to nie obchodzi czy on dostał flagi czy nie, podanie zostało przyjęte więc powinien się stosować do regulaminu proste a nie jeszcze w trakcie gry mnie wyśmiewać że pisze skargi czy coś. 08:13-8:25 17:20-17:30 Zerknijcie na te czasówki @ Trivor @ enp @ Zadmuchany Gracz Edytowane 5 Listopada 2021 przez KushMan 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) 40 minut temu, KushMan napisał: lecz widać administracja ma na to wyebane... Nie mam "wyebane", napisałem @ Zadmuchany Gracz żeby zmienił nick. Czekam aż się wypowie w tej sprawie. @ KushMan Sprawdziłem demko, spokojnie - aktualnie je weryfikuję. A tak przy okazji: Cytat 3.20 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Edytowane 5 Listopada 2021 przez enp Odnośnik do komentarza
squizy Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Ziomek, zmienię nick jak będę mial gotówkę, a bezsensowne posty nic ci nie dadzą. Edit 1 : Tak jak mówie, moge zrobić to w kazdej chwili, ale niestety teraz nie zrobie Edytowane 5 Listopada 2021 przez Zadmuchany Gracz 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor 420 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) 10 minut temu, enp napisał: Nie mam "wyebane", napisałem @ Zadmuchany Gracz żeby zmienił nick. Czekam aż się wypowie w tej sprawie. @ enp nie pisze o tobie pisze o całej administracji która to widziała. Zerknij czasówki bo odpowiadasz bez sprawdzenia demka to też mnie irytuje a nie tylko pisałem o nicku, a nic do ciebie nie mam jesteś kozak opiekun. 8 minut temu, Zadmuchany Gracz napisał: Ziomek, zmienię nick jak będę mial gotówkę, a bezsensowne posty nic ci nie dadzą. Masz range "Strażnik Cs 1.6 Jailbreak" więc już powinieneś stosować się do regulaminu proste, nie obchodzi mnie kiedy będziesz miał kase. Edytowane 5 Listopada 2021 przez KushMan 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 @ Zadmuchany Gracz 24h na zmiane nicku 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LiseeK Opublikowano 19 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi