Sponsor dobrygracz Opublikowano 5 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Nick podejrzanego: ŚCIĄGAJMAJTKIKLEPRÓŻANIEC. Serwer: DD2 SteamID/IP: STEAM_0:1:244390463 Data i godzina: 22 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www61.zippyshare.com/v/P4fzRfRs/file.html Podejrzane momenty, rozpiska: rozaniec, 1:52 - obok głowy 2:43 - przeskok 2:45 - obok głowy 3:25 - przeskok, obok głowy rozaniec1, 13:13 - obok głowy 14:45 - obok głowy Uciążliwi admini z tym spect nawet dema nagrać spokojnie nie można, pozdrawiam. @ Admin CS 1.6 Only DD2 @ UBT CS 1.6 EDIT @ Błaszczyk @ Guofa Czy ja napisałem że wy nic nie robicie? Zgłaszałem go wczoraj, dzisiaj pare map do tyłu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 5 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Ale co ty pierdolisz ? Zgłaszałeś na U@ ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Guofa Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Gram juz troche, i nie widzialem nic a nic... :< 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 6 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 rozaniec : 1:52: - Pierwszego zabił w biegu, drugie strzał w ziemie pozniej strzał w model b- 2:43 - Pierwszy strzał w ścianę potem w model. b- 2:45 - Normalne strzały, szybki odruch i zabicie b +/- 3:25 - Normalne strzały, spray 3 strzały i w głowę. b- rozaniec1 : 13:13 - Normalne strzały b- 14:45 - Spray 3 strzały i głowa, normalne strzały. b- Gracz nie zostaje zbanowany, za mało dowodów. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 6 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi