Użytkownik Kapuś Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 1. Nick: Kapusiek 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 15 4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Posiadałem admina na jednym z serwerów Jailbreak ale niestety przestał istnieć. 5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 7.5/10 nie chcę kłamać doświadczenie jest ale trzeba sobie przypomnieć po roku nieaktywności jako administrator. 6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): 7. Steam/Nonsteam (Link do profilu):https://www.gametracker.com/player/Kapusiek/54.38.135.53:27015/ Może nie jest to super czas ale często jestem aktywny . Grałem wcześniej ale na innym nicku( SamPatium) 8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Niestety nie. Ale spróbję kiedyś wpłacić ( najpewniej Grudzień 2k21) 9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Sprawny 10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Nie chcę wymieniać tutaj tylko mich zalet ani nie chcę kłamać. Chcę pilnować serwera i dbać o niego jak o psa/kota. Jestem często aktywny oraz jestem obiektywny. 11. Kontakt: Discord:Kapuś#6874 GG:74267273 Steam: KorS4me 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak, spełniam je w 100%. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Cytat 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak, spełniam je w 100%. Nie spełniasz. Najpierw strażnik później admin. Radzę poczytać wymagania na strażnika, przeczytać regulamin ZE ZROZUMIENIEM i dopiero wtedy rozpisać podanie Cytat Minimum 2 tygodnie stażu na randze Strażnika Serwera Edytowane 5 Listopada 2021 przez enp 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi