Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cherry Opublikowano 5 Listopada 2021 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 No cześć Wyszłam z inicjatywą, aby stworzyć coś ala serię ,,Like/Hug/Ban/Save'', która byłaby oparta na oryginale ,,Kiss/Marry/Kill''. Kto zna, ten zna, a kto nie to tu słowem wyjaśnienia: Wybierasz 3 osoby (powiedzmy aktorów) i między nimi wybierasz z którym z nich byś poszła do łóżka, za którego byś wyszła i którego byś zabiła. Może się Wam spodoba i przyjmie na forum. Miłego czytania! • POLSKIE INFLUENCERKI • Weronika Sowa - znana jako "Wersow", ma 24 lata, jest znana z "Ekipy", mieszka w Krakowie. Julia Kostera - Ma 18 lat, była w "Team X", dziewczyna Kacpra Błońskiego, pochodzi z Wrocławia. Lexy Chaplin - Ma 22 lata, była w "Team X", mieszka w Warszawie, ale pochodzi z Niemiec. Ola Nowak - Ma 26 lat, współpracowała z "BEKSY", mieszka w Warszawie, swoją karierę zaczynała od youtube. Wracając do zabawy! Poprosiłam kilku Panów z forum, aby powyższe typy dopasowali do tego, którą lubią, którą by przytulili, którą zbanowali, a którą ochronili + napisali dlaczego. ○ ○ ○ ○ ○ ○ @ shinga • Like - Julia Koster • Hug - Weronika Sowa • Ban - Ola Nowak • Save - Lexy Chaplin ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ @ iksiu • Like - Julia Kostera, mógłbym z nią iść na kawę, bo jest z tego samego miasta, a z jej chłopakiem na trening, dobrze jej się z oczu patrzy. • Hug - Ola Nowak jest się do czego przytulić. • Ban - Weronika Sowa, wybiła się na plecach Friza, reklamuje jakiś shit, udaje studentkę prawa a zna się na nim tyle co ja na balecie. • Save - Lexy Chaplin, bo chce zobaczyć rewanż z „królową kamerek” Natsu… może znowu się rozstanie z Dubielem i będzie śmiesznie. It’s a prank bro! Ogólnie to każdej dałbym bana, bo odkleiło się coś od sławy, robią dzieciakom sieczkę z mózgu, tfu na influsyf ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ @ Błaszczyk • Ban - Weronika Sowa, bo jest fałszywa i nie umie przyznać się do błędu. • Hug - Lexy Chaplin - A więc tak lexy jest wspaniałą osóbką co pokazało w jej walce na FAMEMMA. • Like - Julia Kostera - Bardzo fajna osóbka, miła i zakochana w Kacperku. • Save - Ola Nowak - Nie znam tak bardzo dobrze tej osóbki. ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ @ laresse • Like - Ola Nowak, bo wydawała mi się najbardziej neutralną osobą w tym całym zestawieniu. • Hug - Julia Kostera, bo jest mała, a co małe to słodkie. • Ban - Weronika Sowa, co zajebane nie oddane to do bana. • Save - Lexy Chaplin, bo o rasizm mnie posądzi. ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ A co Wy sądzicie o takiej zabawie? No i czy zdaniem reszty zgadzacie się z takimi typami? Może Wy dalibyście inaczej? Piszcie śmiało w komentarzach jak Wy byście dopasowali. Jeśli macie pomysł na inne typy dziewczyn/chłopaków i czy to forum/film, lub coś innego to piszcie. Dziękuje za grafiki temu panu >>> @ MARCINEK;^) . Praca się podobała to zostawcie plusiki. 6 6 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 5 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Dobra Robota!! - 10/10 Edytowane 6 Listopada 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 6 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Super robota +1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 7 Listopada 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 czemu nie ma fuck? w sumie ciężko by było wybrać jedną 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi