GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Jak złapać niedźwiedzia? Potrzebne będą: wiertarka, wiertło, miód, śruba o długości ok. 2,5 metra, nakrętka. Należy przewiercić odpowiednio drzewo na wylot i wkręcić w nie do końca śrubę tak, żeby z drugiej strony wystawało jak najwięcej - ponad 2 metry. Wystającą część śruby należy wysmarować obficie miodem, zaczaić się w pobliskich krzakach i czekać. Niedźwiedź przyjdzie i zacznie zlizywać miód. Będzie robił śrubie coraz głębsze gardło, aż w końcu koniec śruby wyjdzie drugą stroną. Wówczas należy wyskoczyć z krzaków i szybko nakręcić nakrętkę. Niedźwiedź złapany. xDD Dawno temu pewna francuska firma postanowiła wypuścić na rynek czarne staniki. Wysłano próbne partie - po tysiąc sztuk - do różnych krajów. Po tygodniu nadchodzą odpowiedzi od lokalnych przedstawicieli: - [Anglia]: Królowa wspomniała publicznie, że uważa czarne staniki za wulgarne. Żadna szanująca się lady tego nie kupi. Odsyłamy. - [Izrael]: Przyślijcie jeszcze 3 tysiące. Po kolejnym tygodniu: - [Włochy]: Papież powiedział, że szanującej się kobiecie nie przystoi nosić takiej wyzywającej bielizny. Nikt tego nie kupi. Odsyłamy. - [Izrael]: Przyślijcie jeszcze 5 tysięcy. Po kolejnym tygodniu: - [USA]: Nie wiemy czemu, ale towar po prostu nie idzie. Odsyłamy. - [Izrael]: Przyślijcie jeszcze 10 tysięcy. W końcu prezes się zainteresował i dzwoni do Izraela: - Słuchajcie, jak to robicie, nigdzie towar nie schodzi, tylko u was? - Żadna tajemnica. Wycinamy miseczki i sprzedajemy jako jarmułki. Jedzie facet samochodem, patrzy, a na klifie stoi znana mu dziewczyna. Chce skoczyć i się zabić. Wysiada i podbiega do niej. - Co ty robisz? - pyta. - Pamiętasz, jak poznaliśmy się na imprezie? - No... - Wziąłeś mnie na plażę, powiedziałeś, że nigdy ci się z nikim tak nie rozmawiało, że gada ci się ze mną jak z kumplem... - No, pamiętam. - Jak potem zaczęlismy się kochać? - No... - Zaszłam wtedy w ciążę z tobą. Mam zrujnowane życie... Chłopak zamilkł. Podszedł do niej, klepnął ją lekko w ramię i mówi: - I chcesz się zabić? Naprawdę, zajebisty z ciebie kumpel. 1 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 6 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 XD Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 6 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi