Użytkownik∙ LoczeKk Opublikowano 6 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 25 3. Kontakt: Steam/Forum 4. Twój nick na serwerze: LoczeK 5. Ile czasu spędzasz na TS3: od 8 do 12 godzin 6. Twoje doświadczenie z TS3: Dobre/Bardzo Dobre 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: I tak siedze i tak wiec moge sie przydac i pomoc Edytowane 6 Listopada 2021 przez LoczeKk 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 6 Listopada 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Ogarnieta osoba z doswiadczeniem wiec jesli jest rekrutacja otwarta to jak najbardziej osoba odpowiednia na dane stanowisko 1 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 7 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Jestem na TAK +Wiek +Ogarnięty +Zawsze pomoc się przyda Brak admina na TS3 - To czemu by nie. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 666marcin666 Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 jestem na tak jestes ogarniety, w porzadku, sprawiedliwy, przestrzegasz regulaminu i sam się zgłąszasz do pomocy ~~~~~~ JA NIEDAM RADY /666 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Okres próbny +wiek +ogarnięty nie widuję cię jakoś często na teamspeaku dobra opinia wśród graczy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik P0sejDoN Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 jestem na tak częsty bardzo użytkownik tsa zwłaszcze wieczorami ogarnięty szanowany rozważny myślę że będzie to dobry ruch w kierunku naszego tsa i społeczności. Wiek + doświadczenie duże i na + aktywność + Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Na tak +Wiek +Doświadczenie + Chęci Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Podanie Przyjęte- zgłoś się po rangę na forum a później omówimy regulamin [TS3] Edytowane 8 Listopada 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi