Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) 1. Twój nick: odpał 2. Nick oskarżonego: Guofa 3. IP/SID oskarżonego: macie, to admin 4. Data i czas zdarzenia: dzisiaj kolo 14:15 5. Powód skargi: ban za sgs gdzie wczoraj dostałem też za to bana i po napisaniu odwolania dostalem ub, a dzisiaj kolejny raz ban za to samo, niewiedza adminow juz mnie irytuje .. 6. Opis sytuacji: ban za notoryczne sgs na 30 min ... 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=103 ^^^ tutaj dostalem ub dzisiaj robilem dokladnie to samo i znowu admin gra pol dnia ze mna i dopiero teraz daje bana, banują ale nie ogarniaja za co. Edytowane 7 Listopada 2021 przez odpalTOWARiacie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Guofa Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 kolego, nie pierwszy raz uzywasz! a z tego co wiem to juz miales bany za SGS skargi notoryczne sa, ogladalem i zadecydowalem pozdrawiam 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Nie pierwszy raz uzywam to fakt ale nie sgsow Skoro wiesz ze mialem bany juz za to czemu sie nie zainteresowales ze rowniez ub za to dostawalem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Guofa Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 kazdy sie moze mylic, jestesmy ludzmi a wiec moglem tez zaliczyc pomylke, moj blad Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Mordo ale wiesz kupilem 2 x skok specjalnie a okaze sie ze przez te wasze bledy chuja z tego bede miec bo dluzej na banicji, musicie sie douczyc troche zanim zbanujecie za cos o czym nie macie pojecia bo to juz sie robi irytujace tracicie moj cenny czas wolny @Edit Mozna zamknac ta skarge admin juz mnie za to nie banuje a glownie o to mi chodzilo zeby zaraz znowu nie wylapac bana za to samo, mysle ze admin sie nauczyl Edytowane 7 Listopada 2021 przez odpalTOWARiacie 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi