Użytkownik enZie Opublikowano 7 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 22 3. Kontakt: Steam:https://steamcommunity.com/id/enZie_/, discord:ENZIE#8300, forum. 4. Twój nick na serwerze: enZie. 5. Ile czasu spędzasz na TS3: 3-6H dziennie. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Jestem wprawiony w tworzeniu oraz modyfikowaniu serwerów ts3. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: W mojej opinii jestem osobą kompetentną która może się ubiegać o takowe stanowisko. Rekrutacja jest otwarta dlatego stwierdziłem, że spróbuję. Posiadam duże doświadczenie w zarządzaniu serwerami ts3, lubię pomagać innym osobą i jeżeli potrzebują pomocy zawsze u mnie ją znajdą. Pozdrawiam. Edytowane 7 Listopada 2021 przez enZie 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sadge Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Na Tak +doświadczenie +wiek +ogarnięty pozytywny chłop, sprosta na pewno wszelkim oczekiwaniom 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik laresse Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Jestem, na tak -doświadczenie ma duże. -admina nie ma. -wiek Chlop ogarnia te sprawy jak mało kto, nieprzyjęcie go będzie błędem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Daję tak, bo był adminem TS3, ma doświadczenie, wiek, jest komunikatywny, sprawne mikro i często jest widoczny na TS3 wieczorami na strefie rozrywki. Ostatnio zgłaszał błędy na TS3 do @ Meluś . 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 "Ile czasu spędzasz na TS3: 3-6H dziennie." Niby tyle czasu spędzasz na Tsie, ale ja praktycznie codziennie siedze na Ts lub patrzę GT i widziałam Cię z 2-3 razy ;d Plus doświadczenie, lecz na adminie dużego doświadczenia nie trzeba mieć, więc mega się to nie przyda jak na razie (co innego gdybyś starał się na opiekuna to doświadczenie na +++) Obecnie jest dwóch opiekunów i trzech adminów, jak na takiego TS'a moim zdaniem powinno wystarczyć i rekrutacja powinna być już zamknięta, bo po co ma być nawalone adminów, którzy nie będą mieli co robić, niech opiekunowi sami się zastanowią ile zgłoszeń jest na TS dla roboty admina ts, bo rzadko kiedy ktoś wbija na centrum pomocy Tsa i chce jakaś pomoc związaną z TSem, wiec jak na takie zadania tyle amdinistracji wystarczy moim zdaniem. 3 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi