Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 1. Nick: Analny Destrojer 64 2. Wiek: 15 3. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Analny Destrojer 64/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: Pilnowanie graczy żeby nie używali wulgaryzmów, nie cheatowanie itp, itd 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: tak zapoznałem się 6. Doświadczenie: znajomość amx: 8/10 nie kickuje za free, miałem już admina na innym serwerze 7. Mikrofon (Obowiązkowy): posiadam 8. Składka (Tak/Nie): tak 10 zł miesięcznie Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 8 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Jestem na Nie +/- Wiek + Gt + Mikro + Składka - Znajomość zadań strażnika - Regulamin - Doświadczenie Odnośnik do komentarza
squizy Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Jestem neutral co do twojego podania! + Wiek +/- Znajomość zadan strażnika - Regulamin ( na 100% nie czytałeś) + Gt +/- Mikro + Skladka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Jestem za okresem próbnym (2 tyg) i obowiązkowym przepytaniem z regulaminu! + wiek + aktywność +Przegrane godziny (gt) - zadania strażnika ale raczej nie jest to istotne bo w grze załapiesz co i jak po jakimś czasie. +W teorii przeczytany regulamin +amx +mikrofon +składka Pozdrawiam K4SA 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Wczoraj składałeś podanie na DD2 - odrzucili, teraz próbujesz tutaj? Dzisiaj byłem zmuszony Cię ukarać po czym wchodzisz na serwer i powtarzasz swój błąd. Przykro mi ale odrzucam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi