Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 1. Twój nick: odpał 2. Nick oskarżonego: Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: macie 4. Data i czas zdarzenia: dzisiaj kolo 17:30 5. Powód skargi: Sprawa wyglądała tak że admin Płaszczyk powiedział do mnie przez mikro wypierdalaj i cos dalej ale nie doslyszalem , po czym odpisałem mu na u@ "japa" i dostałem bana na 1 h. Uważam że ten pseudo admin który patrzy tylko gdzie dać jakiegoś gowno wartego bana niż zabrac się za cziterow naduzywa swoich kompetencji. Dlugosc bana i powod jest nieadekwatny do tej sytuacji. 6. Opis sytuacji: j/w 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www34.zippyshare.com/v/rA8vfDtZ/file.html 20:39 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 8 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Co powiedziałem XDDD ?? '' Powiedziałem lataj kurwa dalej na tym spadochronie'' Po czym napisałeś na u@ ''japa'', dlaczego kłamiesz leszczyku ? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) na demku troche niewyraznie slcyhac ale ja tam slysze wypierdalaj Ale za napisanie japa gdzie sam cos 1 skomentowales moja gre to jest naduzywanie admina mordo nie zmieniam zdania, wkurwiles mnie ta akcja jak jestes taki wrazliwy to sie nie wypowiadaj w moja strone Edytowane 8 Listopada 2021 przez odpalTOWARiacie 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi