Użytkownik szczypek Opublikowano 8 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 IP serwera: 145.239.239.243:27015 Mod: PaintBall + 4FUN Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.239.243:27015/ Wiek Właściciela: 24 Hosting: Pukawka, Premium Sloty: Na tą chwile 18, przyszłościowo myślę, że więcej jak 21 to nie będzie, Dlaczego akurat my?: Mam serwer, który został kupiony tydzień temu, przez okres tygodnia był w stanie konfiguracji, dziś została zakupiona pierwsza reklama, która jak widać obdarzyła już serwer ludźmi. Dziś ew. jutro zostanie jeszcze dokupiona reklama na CSSETTI czekam tylko, aż odpiszą. Wasza sieć jest rozwinięta, a aby tak było to muszą być w niej zajebiści ludzie, którzy potrafią wykorzystać swój potencjał i prowadzić tak duży projekt. Nie chce pisać jakiś wymyślnych bajek i historii, po prostu mam nadzieję, że dacie szanse, bo bez forum serwer nie może zbytnio działać. A dojście do małej sieci w celu wbicia tego 3k rankingu na GT i potem jej odejścia, to stawia właściciela w średnim świetle. Chce po prostu zacząć i jeśli już miałbym skończyć to tylko na jednej sieci. 2 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Listopada 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi