Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - odpał

sNaKePL1996

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: odpał
Admin banujący: Diablik
Serwer: dd2
Data zdarzenia: dzisiaj
Opis sytuacji: ban za sgs gdzie dostawalem za to ub
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): mam blokade na forum nie mam jak sprawdzic
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): -

Wstawiam odwołanie za "Odpała", ponieważ sam tego nie może zrobić i mnie o to poprosił

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Ha ha 1
  • Sponsor
SPONSOR

Demko 1. ------->   https://www26.zippyshare.com/v/UPMpH4i1/file.html

9:50 - 9:58  - Sgsy

16:20 - 16:28 - Sgsy 

17:20 - Sgsy

19:33 - 19:38 - sgsy

20:55 - 20:58 - sgsy 

Demko 2. --->  https://www26.zippyshare.com/v/iZT5yith/file.html

2:45 - 2:50 - sgsy

Jeżeli zmniejszymy prędkość video na 0.5 - To ruchy są te same.

(Może nie wspomaga sobie +jump - Ale double jump)

Filmik z YT - (nie od poderzanego.)

Video Podejrzanego:

https://www36.zippyshare.com/v/QNG5clJ0/file.html

@ Meluś  - Robienie pod sgsy powinno być zakazane, po przez robienie, co podejrzany to  ma większą prędkość niż double jump + strefy. 

Odpowiedz w tym temacie co sądzisz. 

@ Dusia  & @ Trivor  - Jeżeli będzie to nadal dozwolone, po przez graczy będą awantury, przekleństwa a przede wszystkim

ludzie odejdą z serwera.

"Odpał - Wybacz że tak długo to przeciągałem ale były problemy techniczne jak zarazem AMXbans oraz Brak internetu"

Pozdrawiam ;) 

Edytowane przez MaChinE**DiabliK******BIG
  • Lubię to! 2

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• DiaBliK zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - odpał
  • Użytkownik

Wszystko tak ładnie rozpisane, z podpiętym filmikiem, no normalnie pogratulować. Szkoda tylko że nic nie trzyma się kupy. 

Na filmiku pokazane są ładne sgsy, tak jak powinny wyglądać, kucanie na scrollu i controlu przy jednoczesnym robieniu stref i rozpędzaniu się. Super pokazane.

Potem natomiast wchodzimy w demko i widzimy nic podobnego jak na filmie. To co robi odpał i sporo innych graczy nawet bez double jumpa to nie są sgs. Jest to nic prostszego jak tylko rozpędzenie się w locie (skacząc z pochylni lub z jakiejś innej wyżej postawionej krawędzi), a następnie przy lądowaniu kucanie na samym scrollu bez strefowania żeby utrzymać przez chwilę prędkość. Wasz serwer nie ma odpowiednich ustawień jak mają między innymi hns, żeby sgs miały sens i żeby dało się je poprawnie wykonać.

Róbcie z tą informacją co chcecie, ja tylko wstawiłem odpałowi odwołanie, ale widząc jakie za przeproszeniem pierdoły są tu udowadniane to musiałem dołożyć parę swoich zdań. Pozdrawiam

• Sponsor
SPONSOR
1 minutę temu, sNaKePL1996 napisał:

Wszystko tak ładnie rozpisane, z podpiętym filmikiem, no normalnie pogratulować. Szkoda tylko że nic nie trzyma się kupy. 

Na filmiku pokazane są ładne sgsy, tak jak powinny wyglądać, kucanie na scrollu i controlu przy jednoczesnym robieniu stref i rozpędzaniu się. Super pokazane.

Potem natomiast wchodzimy w demko i widzimy nic podobnego jak na filmie. To co robi odpał i sporo innych graczy nawet bez double jumpa to nie są sgs. Jest to nic prostszego jak tylko rozpędzenie się w locie (skacząc z pochylni lub z jakiejś innej wyżej postawionej krawędzi), a następnie przy lądowaniu kucanie na samym scrollu bez strefowania żeby utrzymać przez chwilę prędkość. Wasz serwer nie ma odpowiednich ustawień jak mają między innymi hns, żeby sgs miały sens i żeby dało się je poprawnie wykonać.

Róbcie z tą informacją co chcecie, ja tylko wstawiłem odpałowi odwołanie, ale widząc jakie za przeproszeniem pierdoły są tu udowadniane to musiałem dołożyć parę swoich zdań. Pozdrawiam

Zaraz dodam twój filmik

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

https://www36.zippyshare.com/v/QNG5clJ0/file.html

To jest film, który dał Diablik. Zgadza się, nie robisz sgsów, ale robisz gsy, scroll+strefy. Ban zostaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]