Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Imię: Romek Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer świeży, ma potencjał, fajny tryb chciałbym pomóc jak tylko moge. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: paintball pro @ szczypek Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: ta na tej sieci surf, i na innych też (wole nie wymieniać bo ban wleci) Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): nie wiem jak coś będę miał to tak Coś o sobie: Jestem bardzo dobry w tą gre, wiem co i jak, gość na wysokim poziomie. a i nie płakać mi tu że nie mam admina na serwerze bo nie mam jak złożyć podania bez wzoru żadnego itp. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szczypek Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Pozwolę się wypowiedzieć ze względu na to, że dotyczy to mojego serwera. Serwer jest nowy, wiec pomoc by się przydała - ale również z tego względu, że jest nowy to ja Ciebie nie znam, daj mi się poznać. Pograj trochę, jeśli są jakieś problemy na serwerze to zgłaszaj, gdyż ja nie jestem w stanie przetestować w każdej chwili wszystkich spraw związanych z rozgrywką. Wykaż się asertywnością i tym, że Ci zależy n a posadzie OPIEKUNA. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 @ Administrator @ Junior Admin ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 serwera juz nie ma 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi