Zasłużony Apple Opublikowano 10 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @ MaChinE**DiabliK******BIG 2 trafienia @ enp 1 trafienie @ KushMan 1 trafienie @ Carbonaraa 1 trafienie @ Błaszczyk 1 trafienie @ fr0zen 1 trafienie @ To1rw 1 trafienie @ OroKoroner 2 trafienia @ sadge 1 trafienie @ HABUDDA 1 trafienie @ nezz 0 trafień @ ^Apple^ 1 trafienie @ CLYDE 0 trafień @ PawełSzmit 2 trafienia @ Drako 1 trafienie @ Patyk97 0 trafień @`fonosek 0 trafień >>> LOTTO - Regulamin i Nagrody <<< UWAGA ZMIANA MECHANIZMU ODBIORU NAGRÓD! By odebrać nagrodę należy napisać odpowiedź w tym temacie.* Administratorów proszę o napisanie notatki po dodaniu nag W treści należy dostosować się do wzoru: Nick: Steam ID: Serwer: 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Nick: MaChinE**DiabliK******BIG SteamID: STEAM_0:1:603607703 Serwer: Only DD2 #1 (Svip na 3 dni) 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 @ Trivor @ Dusia @ shinga @ Andrzej. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi