Użytkownik Kamiloc Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) Witam otóż mam taki problem, że podczas wejścia na serwer typu dd2 wyłącza mi się Cs (steam), Na codach działa bez problemu mogę grać, lecz na zwykłych DD2 gdy mam wybór stron CS-TT ścina mi się i wyłącza, Wcześniej takich problemów nie miałem. Z góry bardzo dziękuje za pomoc Edytowane 10 Listopada 2021 przez Kamiloc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Criminals Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Masz ten problem tylko z tym serwerem? Jeśli tak to możliwe że źle się pliki pobrały z serwera, wejdź w folder cstrike_downloads i usuń wszysto co w nim jest, wtedy pobierzesz wszystko jeszcze raz gdy wejdziesz na serwer albo zaznacz tylko do odczytu powinno pomóc Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamiloc Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Mam tak z każdym serwerem prócz Codów Odnośnik do komentarza
Użytkownik Criminals Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Teraz, Kamiloc napisał: Mam tak z każdym serwerem prócz Codów Kliknij PPM na CS 1.6 - Właściwości - Sprawdź spójność plików gry też istotne jest na jakiej grafice grasz w cs nie jestem pewny ale nie ktore serwery chodzi o modele itp moga tego nie obslugiwac ale tu sie nie znam jak to nie pomoże polecam usunać cs ze steama wyczyścić pliki po nim i zainstalowac na nowo Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Masz sterowniki do karty graficznej zaktualizowane? Czy robiłeś podstawowe rzeczy typu spójność plików / reinstall / parametry startowe -autoconfig ? Odnośnik do komentarza
squizy Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Reinstal calego csa, jak nie, to steama. usun wszystkie pliki z cs'a bo chyba sie niektore zapisuja Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 10 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 ^reinstal bedzie najlepsza opcja Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamiloc Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Godzinę temu, enp napisał: ^reinstal bedzie najlepsza opcja robiłem i dalej lipa 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi