Użytkownik AllegroMass1998 Opublikowano 8 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Nick z Cs'a - ` Adidas Gej. ! Admin banujący - Nie wiem Serwer - 54.36.186.16:27045 Data - 07.11.2018 Opis sytuacji - Za dobre staty ? Powiem tak. Gram na tym serwerze od prawie kilku miesięcy, nigdy nie było problemów. Legalnie, na steamie. Kurwa. Jak kogoś boli to, że umiem grać, to niech mi napiszę a nie bezpodstawnie daję bana. Co to za admin ? Ludzie, gram w Cs'a prawie od 10 lat, tylko i wyłącznie AWP. To jest jakiś problem że mam skilla dobrego ? Edytowane 11 Listopada 2018 przez .::FocuS::. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 9 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 @TadekNieJadek 24h na rozpisanie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 11 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi