Użytkowniczka Cherry Posted November 11, 2021 Użytkowniczka Share Posted November 11, 2021 (edited) 11 listopada Narodowe Święto Niepodległości Po 123 latach zaborów Polska odzyskała upragnioną wolność i powróciła na mapę. Pamiętamy dziś też o tych, bez których nie byłoby to możliwe. Niech żyje Polska! Pytania do Was czytelnicy! Kto chce niech odpowie pod postem. Zachęcam Czy wywieszacie flagę przed domem? Odp. Uzasadnij. Byliście na marszu, albo chociaż w TV oglądaliście? Co myślicie o tym święcie? Czy warto je obchodzić? Edited November 11, 2021 by Domi 1 6 Link to comment
Stały Bywalec Paweł Szmit Posted November 11, 2021 Stały Bywalec Share Posted November 11, 2021 Dzięki, za artykuł. Ad.2 Tak oglądałem na TVN 24 HD. Link to comment
VIP CLYDE Posted November 11, 2021 VIP VIP Share Posted November 11, 2021 flagę zazwyczaj właśnie nawet dzień przed wywieszamy.. na marszu nigdy nie byłem, no i nie wiem czy chciałbym w sumie brać w tym udział.. jeszcze mi ktoś petardę pod nogi rzuci czy coś XD niektórzy trochę za dużo pirotechniki przynoszą na te marsze 1 Link to comment
Recommended Posts