Użytkownik zajacgod Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 1. Twój nick:zajac. 2. Co chcesz zmienić: niebo na dust2 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Witam, może to błacha zmiana ale jak dla mnie na dobre, mianowicie grałem kilka razy na serwerze z bardziej słonecznym niebem i gra wydaje się schludniejsza, dużo lepsza dla oka no i ogólnie zmiany na serwerze jak dla mnie są na miejscu jak najbardziej. Dajcie znać w komentarzach co Wy na to, ja niżej podsyłam przykładowego screena z nieba, proszę nie hejtować Jeśli propozycja się przyjmie to pogadam z Trivem i poszukamy tego nieba aby je zainstalować. Pozdrawiam 4. Link do pluginu (opcjonalnie): https://zapodaj.net/124802009aadd.jpg.html 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 śnieg dodajcie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Dla mnie gitara i można dodać to na serwer 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 29 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Fajna propozycja ale jeżeli maszyna wytrzymie ten plugin i nie pogorszą się fps czy lagi to jestem na TAK Edytowane 29 Listopada 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 5 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Co sądzicie o tej propozycji ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MAJLEY Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Dla mnie również fajna opcja. Faktycznie optycznie pojawi się trochę więcej przestrzeni. Generalnie na jaśniejszych mapach gra się lepiej, więc jak najbardziej na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HL1 Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) Tutaj dużo mówić nie trzeba,po prostu petarda. Jestem na tak, bo wygląda to super. Edytowane 5 Lutego 2022 przez HL1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 6 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Można by było wprowadzić w dzień bardziej słoneczną, a widziałem też gdzieś z nocnym niebem, to można by było załączyć żeby się odpalała od jakiejś godziny jak się da 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 7 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 19 godzin temu, Błaszczyk napisał: Można by było wprowadzić w dzień bardziej słoneczną, a widziałem też gdzieś z nocnym niebem, to można by było załączyć żeby się odpalała od jakiejś godziny jak się da byle by nie czarne/ciemne niebo, bo nie widać wtedy dobrze postaci CT (w pewnych ujęciach oczywiście) Co do opcji "słonecznej" jak najbardziej ZA Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi