Użytkownik PiyDus Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 1. Nick: PiyDus 2. Wiek: 15 lat 3. Link do GameTracker : KLIKNIJ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: 10/10... wystarczy znać podstawowe komendy i regulamin. 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Tak, z regulaminem się znam. 6. Doświadczenie: Spore... Posiadałem swoje serwery jailbreak i nie tylko, byłem technikiem na wielu serwerach. Potrafię edytować pluginy pod swoje albo inaczej. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Posiadane, myślę że dobrze slychać. 8. Składka (Tak/Nie): Na tace coś rzucimy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Jestem za okresem próbny 2 tyg, po wcześniejszym przepytaniu z regulaminu przez moją osobę za zgodą @ enp +wiek +gt +/- znajomość +/- regulamin Sgs/ popełniasz błędy +doświadczenie +mikrofon +składka +znany i lubiany Dałbym graczowi szansę ale trzeba go przepytać z regulaminu. @ enp Edytowane 11 Listopada 2021 przez K4SA 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 11 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 jestem na tak (okres próbny) przepytanie z regulaminu Wiek: + Przegrane : +/- Znajmomosc strażnika : - Watpie ze przeczytales: - doswiadczenie + mikrofon + składka + 1 Odnośnik do komentarza
squizy Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Jestem na nie +/- GT - kultura - twoje doswiadczenie jako strażnik, niesądze +mikrofon +skladka ---------------------------------------------------------------- Edytowane 12 Listopada 2021 przez youngwhite 1 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 11 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Niestety Jestem narazie na Nie + Ogarnięty + Doświadczenie + Chęci - Gt (Daj se z 2 tyg na serwerze i można rozmawiać) +/- Regulamin +/- Kulturka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ajm Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Mój głos może być mało ważny, ale jestem na NIE. -wiek -kultura(leży strasznie, już Ci pisałem, jako "Strażnik" powinieneś dawać przykład. -faworyzacja "znajomych z serwera" +/- regulamin przeczytaj jeszcze raz, bo karniakowanie jednych do 2HP, drugich jednym strzałem to z czymś się wiąże ;v -brak reakcji na upomnienia ze strony Starszych Strażników/Administratorów +doświadczenie w plugach, serwerach 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Po tym co zobaczyłem aż mi się śmiać chce. Na samym odrzuceniu podania to się napewno nie skończy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 12 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi