Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - SLY WOMAN :)

SLYWOMAN

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: SLY WOMAN
Admin banujący: chyba Krip
Serwer: DD2
Data zdarzenia: 11/11/21
Opis sytuacji:
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=263
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

POV: https://www74.zippyshare.com/v/ULn4mPtQ/file.html

Nie jest to prawdziwy aim, moje szejki są wyćwiczone, przed akcjami za które dostałam bana są poprzedzone strzelaniem w taki sposób na ścianę i martwy model na ziemi oraz w powietrzu, aby potwierdzić, że nie stoi za tym program.

Jako, że to mój pierwszy ban na tym serwerze i może nie wszyscy mnie znają to w środku pova też link do filmu 3 gb nagrywany kamerą na statywie z widokiem na mysz i klawe, który był jakiś czas robiony dla dwóch sieci gdy dostałam bana. Pokazuje moje umiejętności od szczegółowej zawartości przed cstrike oraz cstrike a także procesy uruchomione podczas grania.

Edit: Nie wszystko co wydaje sie dla kogoś niemożliwe i to co jest inne niż u wszystkich jest czitowaniem, apropo dyskusji o podejrzenie Ctac29, stąd impuls z mojej strony i pokaz co nieco jak gram, chodź na co dzień tego nie pokazuje a gram od dawna na waszej sieci.

Edit2: w dodatku @Krip wbił dopiero co na serwer i na spojrzenie na moją grę potrzebował tylko niecałe 3 minuty co jest trochę krótkawe na osąd, że ktoś ma aima.

Edytowane przez SLYWOMAN
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

Twoje strzały wyglądały strasznie nie pewnie.. Więc moim zdaniem spaliłeś się.

Dodatkowo plugin na serwerze (NoSpread) Detector wykrył coś u ciebie. Przełączyłem się na twoją grę i masakrycznie latał ci celownik z modelu na model.

8:13 - po tej akcji plugin coś wykrył u ciebie.

8:23 - Też dziwnie to wygląda.

//edit. Taa może i patrzyłem na ciebie chwilkę, ale tak jak już wyżej wspomniałem moją uwagę przykuł plugin, bo już któryś raz NoSpread reaguje. 

Edytowane przez Krip

spacer.pngspacer.png

@ SLYWOMAN  nie baituj adminów na serwerze xD

Demo czyste, chłop trolluje z tym aimem. Przy każdym fullauto tak to wygląda.

@ Krip  plugin zawsze coś wywala, jeśli coś nie jest w normie. Bardziej traktuj go jako pomoc niż jakiś dowód przy banie, bo nie jest idealny.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]