Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ODWOŁANIE] - SLY WOMAN :)

SLYWOMAN

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick z CS: SLY WOMAN
Admin banujący: chyba Krip
Serwer: DD2
Data zdarzenia: 11/11/21
Opis sytuacji:
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=263
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

POV: https://www74.zippyshare.com/v/ULn4mPtQ/file.html

Nie jest to prawdziwy aim, moje szejki są wyćwiczone, przed akcjami za które dostałam bana są poprzedzone strzelaniem w taki sposób na ścianę i martwy model na ziemi oraz w powietrzu, aby potwierdzić, że nie stoi za tym program.

Jako, że to mój pierwszy ban na tym serwerze i może nie wszyscy mnie znają to w środku pova też link do filmu 3 gb nagrywany kamerą na statywie z widokiem na mysz i klawe, który był jakiś czas robiony dla dwóch sieci gdy dostałam bana. Pokazuje moje umiejętności od szczegółowej zawartości przed cstrike oraz cstrike a także procesy uruchomione podczas grania.

Edit: Nie wszystko co wydaje sie dla kogoś niemożliwe i to co jest inne niż u wszystkich jest czitowaniem, apropo dyskusji o podejrzenie Ctac29, stąd impuls z mojej strony i pokaz co nieco jak gram, chodź na co dzień tego nie pokazuje a gram od dawna na waszej sieci.

Edit2: w dodatku @Krip wbił dopiero co na serwer i na spojrzenie na moją grę potrzebował tylko niecałe 3 minuty co jest trochę krótkawe na osąd, że ktoś ma aima.

Edited by SLYWOMAN
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

Twoje strzały wyglądały strasznie nie pewnie.. Więc moim zdaniem spaliłeś się.

Dodatkowo plugin na serwerze (NoSpread) Detector wykrył coś u ciebie. Przełączyłem się na twoją grę i masakrycznie latał ci celownik z modelu na model.

8:13 - po tej akcji plugin coś wykrył u ciebie.

8:23 - Też dziwnie to wygląda.

//edit. Taa może i patrzyłem na ciebie chwilkę, ale tak jak już wyżej wspomniałem moją uwagę przykuł plugin, bo już któryś raz NoSpread reaguje. 

Edited by Krip

spacer.pngspacer.png

@ SLYWOMAN  nie baituj adminów na serwerze xD

Demo czyste, chłop trolluje z tym aimem. Przy każdym fullauto tak to wygląda.

@ Krip  plugin zawsze coś wywala, jeśli coś nie jest w normie. Bardziej traktuj go jako pomoc niż jakiś dowód przy banie, bo nie jest idealny.

• Lubię to! 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]